Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Οι διαιτητές της Τετάρτης


Πλήρη αγωνιστική τη Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 16.00 στον Α΄ και Β΄ όμιλο της  Α΄ κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας . Τα παιχνίδια θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές .                                                         

Διαψεύδει το τοπικό συμβούλιο ΄Ιδας τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ίδας διαψεύδει τον πρόεδρο τηε ΔΕΥΑ  Αλμωπίας ο οποίος παρουσία και του Δημάρχου , στη πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ,υποστήριξε ότι το τοπικό  συμβούλιο  της Ίδας 

.ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ…






       ΣΧΟΛΙΟ  ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ  ΤΖΑΜΤΖΗ
Ασχολούμαι με την πολιτική από το 1977 όταν πρωτοοργανώθηκα στην ΟΝΝΕΔ

Η σχολική ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών στην Γ΄φάση








Η σχολική ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών «Αικατερίνη Βαρελά» πέρασε την Γ’ Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης, νικώντας το 1ο ΓΕ.Λ. Βύρωνα Αθηνών με σκορ 32-10. Μετά από τη μεγάλη αυτή επιτυχία προκρίθηκε στην τελική φάση μεταξύ 4 ομάδων στο Κιλκίς την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Φτωχός συγγενής ο Δήμος Αλμωπίας στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας




















Δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλοι , πλην της δημοτικής αρχής Αλμωπίας , που συνεχίζει να ζει στον δικό της κόσμο , στο θέμα των θέσεων εργασίας κοινωφελούς  εργασίας .

Φωτιά κοντά στις όχθες του Αλμωπαίου




Μαύροι καπνοί τυλίγουν τον ουρανό της παραποτάμιας περιοχής  προς Υδραία ,μετά την γέφυρα προς Εξαπλάτανο.
Καίγονται χόρτα και λάστιχα . Επί τόπου μετέβη όχημα της Πυροσβεστικής το οποίο σβήνει αυτή την ώρα τη φωτιά η οποία δεν απειλέι τίποτα.

Απεργία δικηγόρων Έδεσσας μέχρι και την 6η Απριλίου





Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας, που πραγματοποιήθηκε στις 19-3-2012, αποφασίστηκε η συνέχιση της αποχής των δικηγόρων – μελών του Συλλόγου από τα καθήκοντα τους από 20-3-2012 μέχρι και 6-4-2012, για την προάσπιση του δικηγορικού λειτουργήματος προς όφελος των πολιτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

«Ο μάγος με τα χρώματα» του Εδεσσαϊκού Θεάτρου




Το Εφηβικό Εργαστήρι από του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κάνει εντατικές πρόβες με το έργο «Ο μάγος με τα χρώματα» του Γ. Ξανθούλη, με τους θεατρικούς εμψυχωτές τον Φώτη Γέσιο και την Έλενα

Όλα ανοικτά στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό



 
Τουλάχιστον «μειδιάματα» προκαλούν τα διάφορα δημοσιεύματα κυρίως στον  διαδικτυακό τύπο , για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ, στο Ν. Πέλλας .

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την επιστροφή των παιδιών του ΓΕΛ Αριδαίας που βρισκόταν στην Ρόδο για την εκδρομή τους από την απεργία της ΠΝΟ. Ήδη έχουν επιβιβαστεί στο καράβι και το βράδι αναμένεται να είναι στην Αριδαία.

Πρόσκληση του Μ.Σ « Μενέλαος Λουντέμης» για δενδροφύτευση



                        

Στις 21 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Δασοπονίας  ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατανου, σάς καλεί στη δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στη διασταύρωση Θεοδωρακίου-Χρυσής

Τελικός κυπέλου το Σάββατο



Το Σάββατο που μας έρχεται  πρόκειται να γίνει ο τελικός του Κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας στο γήπεδο Γιαννιτσών στις 15.30 μεταξύ των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας- Μέγας Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής»


20-22 Απριλίου 2012
Παιδαγωγική Σχολή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Φλώρινα

(3)