Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει το τοπικό συμβούλιο ΄Ιδας τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ίδας διαψεύδει τον πρόεδρο τηε ΔΕΥΑ  Αλμωπίας ο οποίος παρουσία και του Δημάρχου , στη πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ,υποστήριξε ότι το τοπικό  συμβούλιο  της Ίδας 
σε άτυπη συνάντηση που είχαν ,συμφώνησε  στην πρόταση για τους λογαριασμούς νερού .  Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου , μετά από πρόσκληση του προέδρου Κυριάκου Δημητρίου , συνεδρίασε το Συμβούλιο παρουσία και των άλλων δύο μελών Γιάννη Μαυρίδη και Δημήτρη ΄Ιτσου  (εκλέχτηκε με την παράταξη του Δημάρχου)  .
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας  ΓΕΓΟΝΟΤΑ , που επικαλείτο όσα έκανε γνωστά ό πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης Κανονίδης , για  δήθεν συμφωνία  σε άτυπη σύσκεψη  στην οποία παρίστατο και ο Δήμαρχος . Δηλαδή η πάγια κατανάλωση να χρεώνεται για 150 κυβικά νερό . Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ,όπως αναφέρει στην απόφασή του το  συμβούλιο. Θέση του Τοπικού Συμβουλίου  είναι , όπως αυτό έχει προκύψει από την γενική συνέλευση των κατοίκων  στις 21-1-2012 , η πάγια  χρέωση νερού να είναι  στα 250 κυβικά. 

Οι φωτογραφίες είναι από την συνεδρίαση της ΔΕΥΑ 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)