Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Άλωρος Αλμωπίας InPozar.Net



Ο ´Aλωρος είναι ένα από τα παλαιότερα χωριά του δήμου μας. Είναι κτισμένο κοντά σε αρχαίο οικισμό, δίπλα στην περιοχή που βρίσκονται υπολείμματα αρχαίου φρουρίου, όπου τοποθετείται η αρχαία Ευρωπός, όπως υποστηρίζουν οι ιστορικοί. Βρίσκεται νότια της Αριδαίας,

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο «ρόστερ» της  τον Αναστάσιο Τσιτιρίδη.

Έναρξη αγωνιστικού τμήματος Βόλεϊ Κορασίδων του ΦΟΑ



Ο Φ.Ο.Αριδαίας ανακοινώνει τη δημιουργία του αγωνιστικού τμήματος Βόλεϊ Κορασίδων και τη συμμετοχή του στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ18 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας – Β΄ Διοικητική Περιφέρεια ΕΟΠΕ.

Η αγωνία των οπαδών της αριστείας

Δεν είναι υποκριτές οι οπαδοί της αριστείας όταν απαιτούν να μπαίνουν στα δημόσια πανεπιστήμια μόνο τα παιδιά που έπιασαν τη βάση στις πανελλαδικές και την ίδια στιγμή υποστηρίζουν την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπου θα μπαίνει όποιος θέλει ή μάλλον όποιος έχει να πληρώσει. Οι άνθρωποι αυτοί, όταν μιλούν για αριστεία, εννοούν το ταξικό..

Έργα στην Φιλώτεια


Έργα αντικατάστασης  ασφαλτοτάπητα γίνονται στον δρόμο  

Τροχαίο κοντά στο LIDL Αριδαίας



Τροχαίο με υλικέ ζημίες σημειώθηκε στο ύψος του  LIDL  Αριδαίας  .

Την Τετάρτη (4/9) οι κληρώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας



Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18.30,

Τροχαίο ατύχημα με τρία ΙΧ έξω από τα Γιαννιτσά


 - Διακόπηκε η κυκλοφορία!

Ο καιρός σήμερα...


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Ηπείρου και της...

(3)