Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ζητά απάντηση




Μπορούν να απαντήσουν ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής  του Δήμου Αλμωπίας που συζητούν το θέμα :

ΠΕΛΛΑ - Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 2-0




Παρά τις αναταράξεις λόγω παραιτήσεων μελών της Διοίκησης η Πέλλα νίκησε στο ντέρμπι τον Ν.Μυλότοπο με 2-0, σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο.

Δεν είπαν ούτε ένα ευχαριστώ Για την αναγνώριση των ιαματικών πηγών Πόζαρ



 
Η διοίκηση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ ξέχασε να ευχαριστήσει ορισμένους ανθρώπους  που έδωσαν αγώνα για την αναγνώριση των ιαματικών . Ενδεχομένως να μην το έκανε από …μίζερη αντίληψη ή χαιρεκακία , αλλά από απλή άγνοια , αφού ασχολείται με το αντικείμενο από συγκυρία και από υποχρέωση ίσως .

Στο παιχνίδι του θερμαλιστικού τουρισμού επιχειρεί να μπει η Ελλάδα


ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ .

Παραμύθια και αέρας κοπανιστός



ΞΕΣΠΑΣΜΑ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΙΣΥΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ



«Τώρα, όλοι οι συμπολίτες μπορούν να αντιληφθούν τί έχει συμβεί με το Φράγμα Αλμωπαίου και τον άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών»

Αποτελέσματα Β΄Ομίλου Α΄Κατηγορίας




23η

Η εξέλιξη των αγώνων ζωντανά στις 15.00








Παρακολουθείστε από το blog μας στις  15.00 συνεχώς την εξέλιξη των σημερινών αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας. Για τους φίλους του ραδιοφώνου συνεχής ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ .

Ευχές Δόξας Μεγαπλατάνου


Αγώνας Προσανατολισμού


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ


 

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρος Κλεισούρης (δεξιά)

  ,έλαβε τα από 5-2-2013 και 15-2-2013 έγγραφα του Δ/τη του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας Δημήτρη Μπίνου, (αριστερά)σχετικά τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών , καταγγέλλοντας ως μη σύννομες αποφάσεις της Προέδρου της Β΄θμιας σχολικής επιτροπής , σχετική με τη λειτουργία υπολογαριασμών και κατανομή πιστώσεων..

Νέα ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα



 


Ληστεία  Στις 15.02.2013 βραδινές ώρες στη Σκύδρα . Δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπου τους, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο ενός 61χρονου και με την απειλή όπλου και με την χρήση σωματικής βίας,

Συνελήφθησαν Αλβανοί με τεμάχια χαλκού στα Γιαννιτσα





      Στις 15.02.2013 το πρωί στο Μελίσσι Πέλλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας

Επίσκεψη μαθητών της Ε΄ τάξης Δημοτικού Πολυκάρπης στην εκκλησία του χωριού





Τη Παρασκευή το πρωί στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών, η θεολόγος δασκάλα  του Δημοτικού Σχολείου Πολυκάρπης Ελένη –Νικολέττα  Ιατρίδου επισκέφθηκε με τους μαθητές και μαθήτριες της Ε΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου τον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Πολυκάρπης.

Υπεύθυνος για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος του ΧΥΤΑ Ο εργολάβος ;





Τουλάχιστον άδικες ήταν οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Δήμος Αλμωπίας και ο Σύνδεσμος καθαριότητας  για την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ την Πέμπτη στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας,

Συνωστισμός για μια θέση Διοικητή στα Νοσοκομεία Εδεσσας και Γιαννιτσών.






Πολλές είναι οι αιτήσεις που κατατίθενται στα πολιτικά γραφεία των τεσσάρων βουλευτών της  Πέλλας, για τη θέση διοικητή στα νοσοκομεία του νομού.

Οι πρώτες ποινικές διώξειςΝοσοκομείο Έδεσσας






Οι διώξεις ασκήθηκαν κατά παντός υπευθύνου σε βαθμό κακουργήματος

(3)