Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έκλεισε την πόρτα για νέα μέτρα στήριξης

 

Ικανοποιημένος απ' τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, σπεύδοντας να επισημάνει πως ήταν απ' τους πρώτους ηγέτες που είχαν ζητήσει την επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά το πέρας των εργασιών της συνόδου. Κατά τις ερωτήσεις δε που δέχθηκε για το αν η κυβέρνηση σκοπεύει να πάρει νέα μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών απ' το υψηλό κόστος διαβίωσης προχώρησε σε κινδυνολογία περί εκτροχιασμού των δημοσιονομικών, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Μεγάλη Βρετανία, με σαφείς αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στα δικαστήρια θα δώσουν εξηγήσεις ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Αντιδήμαρχοί του

 



ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 

 ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ

 


 ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

✅✅✅ Γ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:Χρηματοδότηση 414.200 ευρώ για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Αλμωπίας

ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ , περίπου διατίθενται περίπου για  τη Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Αλμωπίας. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Κουτσούμπας για παρακολουθήσεις: «Υποκλέψτε – Συγκαλύψτε – Τελειώσατε»

Δριμεία κριτική στην κοινοβουλευτική ομερτά που επέβαλλε η πλειοψηφία στην Εξεταστική για τις υποκλοπές Μητσοτάκη άσκησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής, παραθέτοντας μία προς μία τις λαθροχειρίες της ΝΔ που οδήγησαν στον ακρωτηριασμό του δικαιώματος ελέγχου των πεπραγμένων του επιτελικού παρακράτους από την αντιπολίτευση.

Παραδέχονται διώξεις δημοσιογράφων ακόμα και στον ΣΚΑΪ


Τη στιγμή που κυβερνητικά χείλη κάνουν τα πάντα για να αποσιωπηθεί η επιχείρηση «φίμωσης» των μη φιλοκυβερνητικών Μέσων στην Ελλάδα, ακόμα και στον ΣΚΑΪ, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι ένας δημοσιογράφος στην Ελλάδα, πρακτικά, δεν μπορεί να ρωτήσει ό,τι κρίνει απαραίτητο τον πρωθυπουργό, εν αντιθέσει με τη Βρετανία όπου εκπρόσωπος του BBC τη ρώτησε «Αισθάνεσαι πως γελοιοποιήθηκες»;

Λιακούλη προς ΝΔ: Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας



Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία της γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελίας Λιακούλη στη Βουλή στη συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές.

Αλέξης Τσίπρας: Πολιτική στρουθοκάμηλος ο Μητσοτάκης


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό, για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Η σιωπηρή αποχώρηση αμερικανικού κολοσσού από την ελληνική αγορά

 

 

Αν και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης από την ελληνική αγορά, παράγοντες της αγοράς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας «δείχνουν» σιωπηρή αποχώρηση της Invenergy.

«Χρυσές» απάτες με τζίρο 2 εκατ. ευρώ – 262 θύματα σε όλη την Ελλάδα

«Χρυσές» απάτες με τζίρο 2 εκατ. ευρώ – 262 θύματα σε όλη την Ελλάδα

 

 Επτά άτομα που προέβαιναν σε σωρεία ηλεκτρονικών απατών έχουν προσαχθεί 

Μετά τα καγιέν, τα… μακαρόνια!

Μετά τα καγιέν, τα… μακαρόνια!
 
 
 
 
Τι …φταίει και δεν μειώνεται ο ΦΠΑ!

Ο καιρός σήμερα...



Σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»Τμήμα Μικτής Χορωδίας



Τμήμα μικτής χορωδίας δημιουργεί ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» με τον
διακριτικό τίτλο “Η ηχώ των καταρρακτών” .

Τιμολόγια ρεύματος Νοεμβρίου: Οι νέες τιμές στο ρεύμα ανά πάροχο

Τιμολόγια ρεύματος Νοεμβρίου: Οι νέες τιμές στο ρεύμα ανά πάροχο
 
Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές στα τιμολόγια ρεύματος από τους παρόχους. Το τελικό κόστος για τον καταναλωτή αναμένεται μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις επιδοτήσεις.

Μελωδίες στα Μεζεδάκια


 

Μπέρδεμα


 Κάτι δεν

(3)