Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Στα δικαστήρια θα δώσουν εξηγήσεις ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Αντιδήμαρχοί του

 



ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 

 ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ

 


 ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

 

 

Έρχεται η ώρα η δημοτική αρχή Αλμωπίας να δώσει εξηγήσεις και να ενημερώσει σχετικά για την καραντίνα της Φούστανης πριν δύο χρόνια περίπου . Αφού αρνήθηκε να το κάνει θεσμικά  και ακόμα το αρνείται ,θα αναγκαστεί να το κάνει στις δικαστικές αίθουσες .Για τις 8 Νοεμβρίου  στην Έδεσσα έχει οριστεί να εκδικαστεί η μήνυση που υπέβαλλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Χρήστος Μπάτσης και οι τότε Αντιδήμαρχοί του σε βάρος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και ονομαστικά κατά του Πέτρου Σαμάνδη . .

Να απαντήσει- έστω μέσω του δικαστηρίου αν συνεδρίασε η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας  και να προτείνει στους αρμόδιους για την λήψη της σχετικής απόφασης  για την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ή το  πρότεινε μόνος του  .

Πόσα χρήματα διατέθηκαν για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Φούστανης το διάστημα αυτό  σε τι  και από ποιους έγιναν οι όποιες προμήθειες καθώς και τις διαδικασίες που ακολούθησαν  .

Αν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι Αντιδήμαρχοι αποποιήθηκαν τον μισθό τους και προσέφεραν αφιλοκερδώς  και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους όπως ισχυρίζονται ή αν πήραν κανονικά την αποζημίωσή τους ως Αντιδήμαρχοι. Αυτά και άλλα πολλά πρέπει να τα εξηγήσουν στο δικαστήριο, αφού αρνούνται να ενημερώσουν , ως οφείλουν τον κόσμο της Αλμωπίας , σεβόμενοι το αυτονόητο

  Να σημειωθεί ότι μάρτυρες υπεράσπισης  του Πέτρου Σαμάνδη  μεταξύ άλλων είναι και
οι σύμβουλοι της παράταξης του Χρήστου Μπάτση , Δημήτρης Βέσκος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Πολυξένη Νάνου Αντιδήμαρχος.

7 σχόλια:

  1. Η ΑΛΛΙΩΣ,Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε σαμανδη να διευκρινήσεις ότι εν αγνοία μας προτείνατε εμάς ως μάρτυρες υπεράσπισης είστε μέντορας στο να μετατρέπεται το ψέμα ως αλήθεια αν εισασταν έντιμος να το είχατε διευκρινήσεις προς τους αναγνώστες βεσκος δημητιος

      Διαγραφή
    2. Να προσλάβετε εκεί στο δήμο κι έναν σύμβουλο ακόμα με αρμοδιότητα να προστατεύει τα ελληνικά από την κακοποίηση; Επιβάλλεται!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Βέσκο. Στην δικογραφία και στο κλητήριο θέσπισμα εμφανίζεστε ή όχι ως μάρτυρας υπεράσπισης; Αφού προταθήκατε αν αγνοία σας γιατί πήγατε να καταθέσετε; Μπορούσατε να μην το κάνετε.Ποια λοιπόν η διαφορά; Να σας επιστρέψω το "μέντορας και την μετατροπή του ψέματος σε αλήθεια" δεν θα το κάνω . Το αφήνω στους αναγνώστες.

    Π. ΣΑΜΆΝΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού σε μηνυουν,εσυ θα δώσεις εξηγήσεις.για να γίνει το ανάποδο εσύ έπρεπε να τους μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν ενημέρωσαν τους πολίτες όπως όφειλαν για την καραντίνα της Φούστανης και τις απορίες του κόσμου θα το κάνουν στο δικαστήριο για να στηρίξουν όσα νομίζουν ότι κατάλαβαν από το δημοσίευμα. . Φυσικά ο κάθε μηνυόμενος δίνει τις δικές του εξηγήσεις . Αυτό το ξέρουν και οι Πέτρες.Φυσικά και είμαι μηνυόμενος, αφού εγώ δεν κάνω μηνύσεις. Το θεωρώ ανούσιο και άκομψο , την στιγμή που μπορώ να λέω την 'αποψή μου δημόσια. Άλλωστε κριτής είναι ο κόσμος. Αλίμονο αν περιμένουν οι όποιες εξουσίες δικαίωση από δικαστήρια. Θεωρώ ότι πρέπει να απολογούνται στο ευρύ κοινό,ή να απαντούν με στοιχεία και πάλι δημόσια όταν θεωρούν ότι αδικούνται.Το να καταφεύγουν στην δικαιοσύνη ασφαλώς είναι δικαίωμά τους και επιλογή τους. 'Οταν μάλιστα έχουν απεριόριστο ελεύθερο χρόνο να ασχολούνται με αυτά. Κάτι που σημαίνει ότι έχουν επιλύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του Δήμου.
      Π. Σαμάνδης

      Διαγραφή
  4. Έτσι είναι,η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι.Ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)