Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αγκάθι η αναμόρφωση προϋπολογισμού στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Αλμωπίας




Βατά είναι τα σημερινά θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας . Το μόνο θέμα που μπορεί να λάβει απρόβλεπτες είναι αυτό της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού  και αυτό λόγω  έκτακτων  εξελίξεων .

Ενημέρωση μαθητών από το Σταύρο Κλεισούρη





Για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στα πλαίσια σχετικού μαθήματος. ενημέρωσε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου  σήμερα Πέμπτη ο Σταύρος Κλεισούρης ο οποίος. αναφέρθηκε στην Δικαιοσύνη, σε τοπικό αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα έκανε εκτενή αναφορά στη λειτουργία των Δικαστηρίων.

Ο μάγος με τα χρώματα»


 
Το Εφηβικό Εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου δίνει παραστάσεις καθημερινά - 2 πρωινές -  με το έργο «Ο μάγος με τα χρώματα» του Γ. Ξανθούλη, για τους μαθητές των Σχολείων, με τους θεατρικούς εμψυχωτές  Φώτη Γέσιο και  Έλενα Κρανιώτη.

«Αδειασμα» Μ. Χρυσοχοϊδη από την Θ. Τζάκρη



Αδειάζει κυριολεκτικά τον υπουργό Μ. Χυσοχοϊδη για το Θέμα των κέντρων  κράτησης λαθρομεταναστών η βουλευτής Θ. Τζάκρη
Η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν να δημιουργείται κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στη Σκύδρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εναρκτήρια εκδήλωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας



 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για την κήρυξη της έναρξης σειράς δράσεων που θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Πέλλας και οι σχολικές μονάδες της, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Οι αγώνες της Τετάρτης



Εξαπλάτανος –Ν.Μυλότοπος 1-2
3΄0-1 Αντωνιάδης
24΄1-1 Μάντζιος
78΄1-2 Νάτσης

Ξαναζητάν μέτρα για τη Λαϊκή





Επανέρχονται καταστηματάρχες της Αριδαίας για την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς. Με αίτησή τους προς τον Δήμο Αλμωπίας, τον Εισαγγελέα Έδεσσας και το Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας ζητάν τα εξής: «Να μεριμνήσετε για τα παρακάτω:

15 Μετάλλια για τον Α.Σ. Μαύρων Ζωνών στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα


 

Το Σάββατο 24.3.2012 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWONDOI.T.F., στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη. Ο Α.Σ. ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ Αλμωπίας έλαβε μέρος με 15 αθλητές και κατέκτησε συνολικά 15 μετάλλια.

Καλωσορίζουμε την άνοιξη στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη με χελιδονοφωλιές και δεντροφύτευση



Το Δίκτυο Πολιτών για το Περιβάλλον, στα πλαίσια της δράσης του για τους ελεύθερους χώρους και τους χώρους πρασίνου της πόλης των Γιαννιτσών, πάει πάλι στου Καψάλη το Σαββατοκύριακο 31/03 – 01/04. Υποδεχόμαστε την άνοιξη με δύο εκδηλώσεις.

Συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας




 
Για σήμερα  Πέμπτη είναι προγραμματισμένη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  στις 19:30΄ (7:30 μ.μ.) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Το πρωτοσέλιδι των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

(3)