Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ξαναζητάν μέτρα για τη Λαϊκή





Επανέρχονται καταστηματάρχες της Αριδαίας για την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς. Με αίτησή τους προς τον Δήμο Αλμωπίας, τον Εισαγγελέα Έδεσσας και το Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας ζητάν τα εξής: «Να μεριμνήσετε για τα παρακάτω:

-Εδώ και ενάμιση χρόνο έχουμε κάνει οι καταστηματάρχες αιτήσεις να μπουν οι πάγκοι της λαϊκής γειτονικά ανά είδος όπως ήτανε παλιά. Δεν έχουμε πάρει απάντηση από πουθενά εκτός από το Υπουργείο Εμπορίου.
-Να μη δοθούν άλλες άδειες πλανόδιων λόγω κορεσμού.
-Να παραμείνουν οι πάγκοι των καταστηματαρχών όπως παλιά και να επιτρέπεται να βγάζουμε πάγκους στο πεζοδρόμιο, αφού πληρώνουμε τη συμμετοχή μας.
-Ζητάμε να μάθουμε επίσημα πόσες άδεις υπάρχουν νόμιμες και πληρωμένες. Να υπάρχουν παντού τιμολόγια, να γίνεται έλεγχος για αυτά.
-Ο κάθε πάγκος μικροπωλητή να τηρεί τα μέτρα που δικαιούνται βάσει νόμου δηλ. 5μ. για λαϊκατζήδες και 8μ. για παραγωγούς
-Απαγορεύεται βάσει νόμου να υπάρχει πάγκος λαϊκής με αντικείμενο ίδιο με αυτό στα πλησιέστερα καταστήματα σε απόσταση 100μ. π.χ. να μην υπάρχει πάγκος με οπωρολαχανικά λαϊκής μπροστά από κατάστημα οπωρολαχανικών!
Εάν δεν σας συμφέρουν οι νόμοι έτσι ελάτε να σας τους δώσουμε εμείς!
Καταστηματάρχες Αριδαίας
(ακολουθούν υπογραφές)

*Ο Φώτης Σιώπης που πρωτοστατεί στην προσπαθεί δηλώνει ότι το κάνει για το καλό της Αριδαίας

2 σχόλια:

  1. ο φωτης ο σιωπης που τοσο κοπτεται για νομους και καλο του τοπου δεν εχει καμια δουλεια με ολα αυτα γιατι ειναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΘΡΑΙΟΣ?

      Διαγραφή

(3)