Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο μάγος με τα χρώματα»


 
Το Εφηβικό Εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου δίνει παραστάσεις καθημερινά - 2 πρωινές -  με το έργο «Ο μάγος με τα χρώματα» του Γ. Ξανθούλη, για τους μαθητές των Σχολείων, με τους θεατρικούς εμψυχωτές  Φώτη Γέσιο και  Έλενα Κρανιώτη.

Το έργο  θα παρουσιαστεί επίσης την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, το απόγευμα στις 6:00μ.μ. για το θεατρόφιλο κοινό στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα (Διοικητήριο).
Το Εφηβικό Εργαστήρι (παιδιά Γυμνασίου & Λυκείου) είναι μια ζωντανή κυψέλη προαγωγής του πολιτισμού του τόπου μας. Συμμετέχουν στην παράσταση:
Μάγος Α΄: Σωτήρης Νατσώλης
Μάγος Β΄: Χρήστος Δόσης
Παιδί Α΄-Γάιδαρος & Παγωτό: Τρύφων Μούσιος
Παιδί Β΄& Φίδι: Τρύφωνας Γέσιος-Κρανιώτης
Παιδί Γ΄& Εφημεριδοπώλης: Θάλεια Καγιαλόγλου
Παιδί Δ΄& Σκύλος Ντικ: Γιώργος Δούμτσης
Γατούλα: Άννα Τζώγα
Κουκουβάγια & Δέντρο: Άννα Βάντση
Σκύλος Γαβ-Γαβ & Καραμέλα: Μαρία Αναστασιάδου
Τίγρης: Έλενα Παζάρκα
Άρπα- Κόλα & Δέντρο: Κατερίνα Γέσιου-Κρανιώτη
Γάτα Νιάου- Νιάου & Σοκολάτα: Φιλίτσα Γκουγκούδη
Λίγα λόγια για το έργο:
Άραγε μπορούν να ζήσουν ειρηνικά οι σκύλοι κα οι γάτες; Τα ζώα μπορούν αν σχηματίσουν κυβέρνηση καλύτερη από των ανθρώπων; (Μη γελάτε…μπορεί και να μπορούν!!!!) Τα δέντρα μπορούν να επιβιώσουν στο κέντρο της πόλης μας ή τα πνίγει η…..σουβλακίλα;;; Ποιο είναι το πιο νόστιμο από τα νόστιμα; Ελάτε να τα δούμε όλοι μαζί!!!
Για  οποιαδήποτε πληροφορία το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00 και στο τηλ. 2381025429. e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)