Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Παροιμίες



Να του εξηγήσω..........

Πωλείται μονοκατοικία στη Κορυφή


Συγκέντρωση ενστόλων την Τετάρτη στο Σύνταγμα

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι ένστολοι, στις 5 το απόγευμα της
Τετάρτης στην Πλατεία Συντάγματος.

Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ – Κουτσούμπας: Η ελπίδα βρίσκεται στον αγώνα

«Την ώρα που η κυβέρνηση γράφεισκηνοθετεί και παίζει σε αυτό το νέο επεισόδιο του χιλιοπαιγμένου σήριαλ εξαπάτησης του ελληνικού λαού, εμείς βρισκόμαστε εδώ στον αγώνα μπροστά με την εργατική τάξη, το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα για να βροντοφωνάξουμε ″Δεν πάει άλλο″!

Σε δημόσια διαβούλευση o εξωδικαστικός συμβιβασμός ρύθμισης οφειλών – Τι περιλαμβάνει

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση θέτει από σήμερα Τρίτη, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, το σχέδιο νόμου με τίτλο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρηματιών», καλώντας όλους τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει τυχόν σχόλια ή παρατηρήσεις.

Έρευνα: Η «αξιοπιστία» των ΜΜΕ στην εποχή των μνημονίων – Πώς ενημερώνονται οι πολίτες

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα υπονόμευσε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πρωτίστως δε την αξιοπιστία τους στα μάτια των πολιτών. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τη μελέτη των ευρημάτων έρευνας κοινής γνώμης, που κατέγραψε τις συνήθειες των Θεσσαλονικέων σε ό,τι αφορά την ενημέρωσή τους, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο.

«Φέτα made in Canada», με τις… ευλογίες ευρωβουλευτών της ΝΔ και του Ποταμιού

Με τη θετική ψήφο οκτώ Ελλήνων ευρωβουλευτών, καναδικές εταιρείες μπορούν να παράγουν και να κυκλοφορούν στην αγορά της χώρας τους καναδική φέτα.
Όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην Deutsche Welle ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο Μανώλης Κεφαλογιάννης,

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Πολύκαρπου Ξιφιανής


Πανηγυρίζει τη Πέμπτη  23 Φεβρουαρίου ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκαρπου Ξιφιανής

Ο Δάσκαλος και ο μαθητής



Μπράβο

Με νίκη εκτός έδρας έκλεισαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις οι Έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.




Με νίκη εκτός έδρας τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017, κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του «Κεραυνού» Άσπρου με σκορ 70 – 54 στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων Πέλλας την Κυριακή 19/02/2017.

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Το έργο «μπαίνει στις ράγες»








Παρουσιάστηκε η αναγνωριστική μελέτη χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Έδεσσα μέσω Γιαννιτσών και η μελέτη σκοπιμότητας - βιωσιμότητας του έργου σε ημερίδα που διοργανώθηκε στα Γιαννιτσά

Τουριστικός οδηγός για την Αλμωπία



Σύσκεψη με στόχο τη δημιουργία ενός τουριστικού φυλλαδίου  για ολόκληρη την Αλμωπία, έγινε  τη Τρίτη
στα Λουτρά Πόζαρ

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Σαββάτου  25.02.2017

Αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας



 

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Κοπή Βασιλόπιττας ΚΑΠΗ Έδεσσας



     
 



  Με μεγάλη επιτυχία τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ (Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας ) του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ






Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου Βορεινού, Νεοχωρίου και Πευκωτού .
Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Επίθεση στον Σόιμπλε για το ελληνικό ζήτημα έκανε η Ομοσπονδία Γερμανικών Συνδικάτων

«Μόνο με την ελάφρυνση του χρέους και τον τερματισμό της λιτότητας μπορεί να τελειώσει η κρίση στην Ελλάδα», υποστηρίζει η Ομοσπονδία Γερμανικών Συνδικάτων (DGB), στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του Σόιμπλε.
Αναλυτικότερα,

Die Welt: Οι συζητήσεις για την Ελλάδα συγκαλύπτουν το πραγματικό πρόβλημα... της Ευρωζώνης

«Oι βασανιστικές και ατελείωτες συζητήσεις για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα συγκαλύπτουν τα πραγματικά προβλήματα της...

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, με αιχμές, ο Θανάσης Χειμωνάς

Με μία μακροσκελή γεμάτη αιχμές ανακοίνωση ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς ανακοινώνει την...

ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΦΗΒΙΚΟ:ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΌΣ - ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 49-61

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τον Β' Ομιλο του Εφηβικού Πρωταθλήματος ο Πανεδεσαϊκός έχασε και από τον αδύναμο ΑΟΚ Βέροιας με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 7η και τελευταία θέση της βαθμολογίας

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Άθλου Αλεξάνδρειας

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 19/2/2017, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών νικώντας , τον Άθλο Αλεξάνδρειας , με σκορ 57-54.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο

Ο γερμανικός τύπος για τη χθεσινή συμφωνία

Στο επίκεντρο και του γερμανικού Τύπου βρίσκεται η συμφωνία που επετεύχθη στο χθεσινό Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα ανάμεσα σε θεσμούς και κυβέρνηση.

Προδημοσίευση το Μάρτιο, πρόσκληση το Σεπτέμβρη φαίνεται για τα Σχέδια

Κοντονής Γιώργος
Παραπίσω προς το Σεπτέµβριο και µάλιστα στα τέλη του µήνα µεταφέρεται η προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης σύµφωνα µε τις τελευταίες πληροφορίες. Για το Μάρτιο έχει προγραµµατιστεί η έκδοση της προδηµοσίευσης, η οποία απλά θα διευκολύνει την όποια προετοιµασία των ενδιαφεροµένων για νέα επενδυτικά σχέδια αγροτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

Θεσμοθέτηση επικινδυνότητας του επαγγέλματός τους, ζητούν οι αστυνομικοί

Ημερίδα με θέμα: «Είναι επικίνδυνο το επάγγελμα του αστυνομικού και γιατί;», πραγματοποιήθηκε χθές Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την οποία διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με σκοπό να προωθήσει τη θεσμοθέτηση του παλιού και πάγιου αιτήματος των αστυνομικών.

Προκαταρκτική έρευνα για τα δάνεια σε κόμματα και MME παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στον οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με το τελικό πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διερεύνησε τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.

Δολοφονημένος βρέθηκε ο πρώην προέδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης

Νεκρός βρέθηκε στην Ελβετία ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής Μανώλης Κυπριανίδης.
Μάλιστα οι ελβετικές αρχές σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, κάνουν λόγο για δολοφονία.

Εγκαίνια την Πέμπτη του πρώτου γραφείου ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών

Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου γραφείου ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Οι δανειολήπτες θα μπορούν να ενημερώνονται

43 θέσεις εργασίας στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»

Το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του ΓΝ Κομοτηνής, που εδρεύει στο Δήμο Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης

22 θέσεις προσωπικού φύλαξης στο Γ.Ν.Θ. «Γ.Παπανικολάου»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δυο (22) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», που εδρεύει στην Εξοχή,

Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις

Από σήμερα έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η προθεσμία αφορά όλους τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.

Ανυποχώρητο το ΔΝΤ για το Ελληνικό Πρόγραμμα: Χρέος και μεταρρυθμίσεις για να συμμετέχουν

Μετά τις αποφάσεις του Eurogroup, χθες στις Βρυξέλλες, δεν προκύπτει καμία ένδειξη χρηματοδοτικής συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Ελληνικό Πρόγραμμα, τουλάχιστον με τα δεδομένα της χθεσινής μέρας, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας MIGNATIOU.COM ενημερωμένες πηγές που έχουν γνώση των συζητήσεων. Στο Ταμείο δεν είναι ικανοποιημένοι από το

Μ.Σ, Ξιφιανής Ήθη και έθιμα για το καρναβάλι



Το καρναβάλι γιορτάζεται σε πόλεις και χωριά της Μακεδονίας . π.χ. Αριδαία , Πολυκάρπη , Κοζάνη, Γρεβενά, Σκύδρ, Πολύγυρος , Παλαίφυτο.

(3)