Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Παίζουν με τον πόνο των πλημμυροπαθών της Αριδαίας

 

 Δεν φτάνει που κοροϊδεύουν όσους έπαθαν ζημίες από τις πλημμύρες στην Αριδαία τον Ιανουάριο του 2023, με τις μεγάλες καθυστερήσεις  και την λησμονιά του θέματος , τώρα πανηγυρίζουν  γιατί πέτυχαν 200 χιλ. Ευρώ για αποζημιώσεις.

Δεύτερη εκλογή για Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας

 


  Η επανάληψη της εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης , περιλαμβάνεται στα θέματά της ημερήσιας διάταξης  της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας την Δευτέρα  26 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Νέο σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης και οι «87» κατά Κασσελάκη

Νέο σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης και οι «87» κατά Κασσελάκη
 
 
 
Θέμα ηγεσίας από Πολάκη: «Δεν μπορεί ο Κασσελάκης». Αποχώρησαν οι «8» από τους «87» με κείμενο - «φωτιά» κατά Κασσελάκη.

Η καφέ αράχνη των media

 brown spider

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης διαποτισμένης με τρομολαγνεία δόθηκε τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τον θάνατο ενός 58χρονου στην Ηλεία που αποδόθηκε σε δάγκωμα καφέ αράχνης, πριν από την έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος που τελικά απέδειξε ότι οφειλόταν σε στρεπτόκοκκο. Σε αυτή την παραπληροφόρηση συνέβαλε και ένας μικρός αριθμός γιατρών που έβγαιναν στα κανάλια μιλώντας για δάγκωμα της «καφέ αράχνης-ερημίτη».

Ούτε διακόπτεται, ούτε περικόπτεται το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55 – 67 ετών λέει τοΥΠΟΙΚ

ΥΠΟΙΚ: Ούτε διακόπτεται, ούτε περικόπτεται το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55 – 67 ετών
 Διαψεύδει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τις φήμες ότι το Πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55 έως 67 σε φορείς του δημόσιου τομέα έχει περικοπεί ή διακοπεί.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί - 11 Σεπτεμβρίου σχολεία

 paidikos_stathmos_new

 

Την 11η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς που θα κηρύξει και επίσημα την έναρξη των μαθημάτων. Ο αγιασμός, λοιπόν, θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

O καιρός

 Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 και τοπικά τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς και τοπικά στο Ιόνιο, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

    Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

(3)