Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ευτέλισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας η παράταξη του κ. Μπίνου



Το μετέτρεψε σε τηλεοπτικό σώου και αποχώρησε.

Επιθέσεις από τον Ν. Αποστολίδη




Επιθέσεις αναμένονται στην σημερινή συνεδρίαση (19.00) του Δημ. Συμβουλίου Αλμωπίας από τον Ν.  Αποστολίδη  . Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να ζητήσει εξηγήσεις για το έργο  της επέκτασης του του  έργου κατασκευής του  ΧΥΤΑ Αλμωπίας .

«Να γίνει τροποποίηση του Ν. 2121/1993 για την Πνευματική Ιδιοκτησία»



  
Ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο κατέθεσαν ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής μαζί με  άλλους 6 συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ



Το Ράδιο Αλμωπία πρωτοπόρο όπως πάντα μεταδίδει ζωντανά την ροή των αποτελεσμάτων της ΕΠΣ Πέλλας , με παράλληλη ενημέρωση όλων των αγώνων των μεγάλων κατηγοριών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Σάββατο- Κυριακή 16.30-19.30 .
Η πιο άμεση έγκυρη  και ευχάριστη ενημέρωση
Αναμετάδοση και από τον 103.8

τηλ. επικοινωνίας

23840 23747 και  23840 28948. 

« Κατάργηση ισχυόντων κριτηρίων παραγωγών ροδάκινου»






 
Μετά την  επιστολή του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή την οποία συνυπέγραφαν και 6 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Κωνσταντινίδης Στάθης Βουλευτής Ν. Φλώρινας,

Απεβίωσε ο Γιώργος Παπαντωνίου




Απεβίωσε ξαφνικά χθες το μεσημέρι από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Παπαντωνίου, ΄γνωστός από τη ταβέρνα ΑΡΤΕΜΙΣ στη διασταύρωση Θεοδωρακίου  - Κρανιάς ,αλλά και ασυμβίβαστος με το κατεστημένο. Τελευταία αρθρογρφούσε τακτικά στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας.
Χθες Πέμπτη επισκέφθηκε αρκετούς γνωστούς και φίλους στην Αριδαία . Μετά την επιστροφή του στο σπίτι τον βρήκε το μοιραίο.  Η  κηδεία του έγινε   σήμερα το μεσημέρι στο Θεοδωράκι . Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν οι οικείοι του , οι συγχωριανοί του και πολλοί φίλοι. 

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Σεπτεμβρίου




Σάββατο29-9-2012 16.30
 

Η ένωση Πέλλας πρέπει να προσέξει την Αναγέννηση




Απαράδεκτό την ίδια ώρα και μέρα που παίζει να ορίζει αγώνες ομάδων της πόλης.
Είναι απαράδεκτο, αυτό που συμβαίνει με τους ορισμούς της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας και έχει αντίκτυπο στην ομάδα της Αναγέννησης.

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Σοβαρό ατύχημα στο δάσος της ¨Ορμας σε υλοτομικές εργασίες έχει μεταβεί ασθενοφόρο με γιατρό περισσότερες πληροφορίες σε λίγο

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αριδαία τη Δευτέρα .




Λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών, πρόκειται  γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 από τις 7:30 μέχρι τις 16:00.

Η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς




Στα χέρια των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκεται η λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ






   
     Στο Γιαννακοχώρι, πάνω από το κοινοτικό κατάστημα και όλο το χειμώνα, η βιβλιοθήκη “Ηλίας Τσέχος”, με τους 14.000 τόμους της,

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

H Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας καλεί την κυβέρνηση να εγκρίνει αμέσως τις προσλήψεις καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού στα Δημοτικά Ωδεία τα οποία λειτουργούν ανταποδοτικά ( με τα δίδακτρα που πληρώνουν οι μαθητές).

(3)