Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Στις 18 και στις 25 Μάη ψηφίζουμε για ν' αλλάξουμε την διοίκηση της περιφέρειας»



Προσκλητήριο στην μεγαλύτερη πολιτική ομάδα του εκλογικού σώματος, τους δημοκρατικούς και κομματικά άστεγους πολίτες, απεύθυνε  από την κεντρική πλατεία των Γιαννιτσών«Συμμετέχουμε στις εκλογές αυτές με βαθύτατο αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης επειδή ο τόπος έχει τις προϋποθέσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να αλλάξει πορεία. Πρέπει να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, για τα παιδιά μας.» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της ανοιχτής ομιλίας του.

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Αριδαία






Με τη συμμετοχή των Ποντιακών Συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, των τοπικών και περιφερειακών αρχών και φορέων και την παρουσία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας και όχι μόνο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στην Αριδαία.

ΥΣΤΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Από Δήμητρα Κοντάκου



ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Οι βαθμολογίες





 ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ 

Γιάννης Ρίτσος: «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία γιατί ο τόπος μας αξίζει»


ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία γιατί ο τόπος μας αξίζει

Ρίτσος Ιωάννης: Κάτοικος Φιλώτειας, Πρώην έφεδρος υψηλής ετοιμότητας - Αλεξιπτωτιστής, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος "ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη.

Οι αγώνες της Κυριακής Ζωντανά (β ημίχρονο)



Γκρίνια με Τάσιου και βαθύ ΠΑΣΟΚ στον Συνδυασμό του Δ. Μπίνου





Σε μεγάλο δίλημα βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος , καθώς καθημερινά πληθαίνουν οι φωνές κυρίως ψηφοφόρων που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση από το εκλογικό κέντρο και από το πλευρό του Δημάρχου του Γρηγόρη Τάσιου

«Διαχείριση του άγχους και τεχνικές χαλάρωσης για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου».

  Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών απευθυνόμενο στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατανοώντας το μεγάλο αγώνα τους στο στίβο των εξετάσεων, διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Διαχείριση του άγχους και τεχνικές χαλάρωσης για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου»

(3)