Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κακοήθεις και άθλιες καταγγελίες










ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τίτλοι τέλους για πολλούς στον Αλμωπό .

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΟΝ 3 ΤΟΥ ΠΑΟΚ






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Σαράντα πέντε αθλητές του συλλόγου μας με έντεκα ομάδες, έδωσαν το παρόν, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM.

Αυλαία λόγω διακοπών στο Εδεσσαϊκό θέατρο



 
Μετά από μία δημιουργική θεατρική χρονιά τα παιδικά τμήματα και το Εφηβικό Εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κλείνουν  την αυλαία τους για διακοπές.

Επίσκεψη Σαφραμπολιτών στο Δήμο Σκύδρας.





   Οι δεσμοί και οι άριστες σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που αναπτύχθηκαν και διατηρούνται ζωντανές μεταξύ των πολιτών και των πόλεων της Σκύδρας και της Σαφράμπολης Τουρκίας επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη πλευρά . Και μάλιστα με την πρόσφατη , ( Τρ . 21/5/13 ) ,

Γιαννιτσά: Κάηκε ολοσχερώς κατάστημα μοτοποδηλάτων



Απογευματινές ώρες της Τετάρτης (22/5) στα Γιαννιτσά και στην περιοχή  Παλιά Αγορά, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κατάστημα πωλήσεων μοτοποδηλάτων, ιδιοκτησίας Θωμαΐδης – Κύρκος ΟΕ, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Ορίζονται σήμερα οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας



Συνεδριάζει το απόγευμα στις 19.30 το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας στο Δημαρχείο στην Αριδαία . Μεταξύ των θεμάτων είναι και ο ορισμός των υδρονομέων Τα υπόλοιπα θέματα είναι:

Εκδηλώσεις στη Πολυκάρπη


Εκδήλωση μνήμης για τους Μακεδονομάχους Άγρα και Μίγκα




Στο χώρο μαρτυρίου των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα, όπου υπάρχει το μνημείο των Μακεδονομάχων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης προς τιμήν τους, το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου 2013.

Ανακύκλωση στο Δήμο Έδεσσας




Ο Δήμος Έδεσσας ξεκινάει την υλοποίηση δράσεων ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Οι δράσεις ανακύκλωσης θα ξεκινήσουν από τον αστικό ιστό της Έδεσσας και στη συνέχεια θα εξακτινωθούν στις Τοπικές Κοινότητες.

Συνέντευξη τύπου ΚΚΕ για αγροτοκτηνοτροφικά



    

 Οι Τομεακές Οργανώσεις Ημαθίας & Πέλλας του ΚΚΕ σας καλούν  όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων στη Συνέντευξη Τύπου για την :

Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλου στην ‘Εδεσσα



 





Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, περίπτωση κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου 33χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 10.07.2012 στην Έδεσσα. 

Κάλυψη από τον ΕΛΓΑ των ζημιών λόγω παγετού και βροχοπτώσεων στο ροδάκινο, στο κεράσι και σε άλλες καλλιέργειες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ΠΕΛΛΑΣ

(3)