Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ορίζονται σήμερα οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας



Συνεδριάζει το απόγευμα στις 19.30 το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας στο Δημαρχείο στην Αριδαία . Μεταξύ των θεμάτων είναι και ο ορισμός των υδρονομέων Τα υπόλοιπα θέματα είναι:


Αποδοχή  χρηματοδότησης, ποσού 39.132,98 €,  από το Υπουργείο  Εσωτερικών, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών.
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22  του Ν. 3614/2007 με  τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, για τη μεταβίβαση υποβολής και υλοποίησης της πράξης «Ολοκλήρωση μελετών Αποχετευτικού  Δικτύου και Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Προμάχων».                              -  Εξουσιοδότηση του  Δημάρχου  και έγκριση υποβολής πράξης στο Πράσινο Ταμείο.
Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22  του Ν. 3614/2007 με  τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, για τη μεταβίβαση υποβολής και υλοποίησης της πράξης «Ολοκλήρωση μελετών Αποχετευτικού  Δικτύου και Εγκατάστασης  Επεξεργασίας Λυμάτων στην Τ.Κ. Λουτρακίου».- Εξουσιοδότηση του  Δημάρχου  και έγκριση υποβολής πράξης στο Πράσινο ΤαμείοΈγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων Έργων (Α.Π.Ε.)
Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
Κατανομή πιστώσεων δράσεων  πυροπροστασίας.
΄Εγκριση  έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ Τριμήνου,  του Δήμου Αλμωπίας,  για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2013Αλλαγή εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας στο Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ
Τροποποίηση της  αριθμ. 74/2011  απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου,  ως προς  τα μέλη της κοινής επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης, για την εκτέλεση του έργου «2ο Δημοτικό  Σχολείο Αριδαίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)