Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ελλάδα - Γαλλία 2-2

Ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα που έφερε δύο γκολ (Μπακασέτας, Ιωαννίδης) και ένα καλό δεύτερο ημίχρονο είναι η πολύτιμη... προίκα που αφήνει το «χορταστικό» 2-2 με την Γαλλία ενόψει της μεγάλης πρόκλησης του Μαρτίου στο δρόμο προς το Euro2024. Μεγάλη επέμβαση Βλαχοδήμου στο 95' σε σουτ του Μπαπέ. Οι «μπλε» σκόραραν με Κόλο Μουανί και Φοφανά, ενώ είχαν και τρία δοκάρια.

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Βγαίνουν στους δρόμους για το φορολογικό νομοσχέδιο

Εργαζόμενοι 

 Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης από τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και κατεβαίνουν σε διαδήλωση έξω από το ΥΠΟΙΚ την Τετάρτη.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ KICK BOXING ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ Α.Σ.Μ. ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Με συμμετοχή 104 αθλητών και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλική
συνάντηση αγών kick boxing την Κυριακη 19/11/2023 στα Γιαννιτσά που διοργάνωσε ο
Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στην αίθουσα που
διαθέτει.

Σπαρτιάτες: Καλούνται ως ύποπτοι οι 11 βουλευτές – Γιατί κατηγορούνται

Σπαρτιάτες 

Το κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκειμένου να καταθέσουν ανωμοτί, θα περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα οι βουλευτές -νυν και πρώην- του κόμματος των «Σπαρτιατών» στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενη εξαπάτηση του εκλογικού κοινού.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

ΕΟΦ: Ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής 

 


Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής καθώς διαπιστώθηκε εκτόνωση αερίου με ταυτόχρονη υπερχείλιση μέρους του περιεχομένου του υγρού κατά το πρώτο άνοιγμα του φιαλιδίου.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 

 

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το βράδυ (Τρίτη 21-11-23) στα δυτικά και κυρίως αύριο, στα νότια της χώρας καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο.

Αυτός είναι ο προϋπολογισμός του 2024 - Τι προβλέπει για συντάξεις, επιδόματα, ασφαλιστικές εισφορές

Αυτός είναι ο προϋπολογισμός του 2024 - Τι προβλέπει για συντάξεις, επιδόματα, ασφαλιστικές εισφορές
 
 
Ο Κωστής Χατζηδάκης παρέδωσε τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024 στον Κωνσταντίνο Τασούλα. Διαβάστε αναλυτικά τι περιλαμβάνει.

Μάρτιο - Απρίλιο 2024 οι προκαταρκτικές εξετάσεις για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές, Αστυνομικές σχολές

ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2024: Πότε και πώς θα γίνουν - Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας 

Ενημερωτικό σημείωμα σε όλα τα λύκεια έστειλε το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις προκαταρκτικές εξετάσεις για την εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και υγειονομικών εξετάσεων για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, έτους 2024.

Ο καιρός

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

(3)