Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Λύση σύμβασης για το Αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ

 

Κοινή συναινέσει λύνεται σύμβαση μεταξύ της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και μηχανικού για το αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ

Γιώργος Καρασμάνης: Λύση στην αποκατάσταση των ζημιωθέντων πολιτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 23-01-2023 του Δήμου Αλμωπίας

 

 

Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε καταθέσει Αναφορά στην Βουλή προς τους αρμοδίους Υπουργούς Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Εσωτερικών, με την οποία ζητούσε να γίνει δεκτή η αίτηση θεραπείας του Δήμου Αλμωπίας σχετικά με αποκατάσταση των ζημιωθέντων πολιτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 23-01-2023.

Πρόβλεψη για κλειστά σχολεία λόγω της αφρικανικής σκόνης

Έκτακτη πρόβλεψη για κλειστά σχολεία - Τι ισχύει από Δευτέρα
 

Δύσκολο καιρικό διήμερο διανύει για ακόμα μια φορά η χώρα μας, με καταιγίδες, αλλά και λασποβροχές που πέφτουν λόγω της αφρικανικής σκόνης που επέστρεψε ξανά. 

Τέμπη: Δίωξη σε τρεις πανίσχυρους επιχειρηματίες από την Ευρωπαία εισαγγελέα

 tempi_crash_new

Για «εγκληματικό σχεδιασμό» κατηγορεί η Ευρωπαία εισαγγελέας τρεις πανίσχυρους επιχειρηματίες και επικεφαλής των εταιρειών Άκτωρ και Alstom, για την την τραγωδία στα Τέμπη και τη διαβόητη σύμβαση 717.

Και όμως ψηφίζονται!...

 




Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή πολιτική πραγματικότητα. Η κυβέρνηση μπορεί να χαρακτηριστεί, δίχως δυσκολία, ως ανενδοίαστος εκπρόσωπος της οικονομικής ελίτ.

 



Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, καθώς αναμένονται βροχές,  τοπικές καταιγίδες, αλλά και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας...

     ΠΑΡΟΙΜΙΑ:  Δώρο αν είναι και μικρό, μεγάλη χάρη έχει.

Θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

 Olympiakos

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό που με ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση κέρδισε την Άστον Βίλα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε στον τελικό.

(3)