Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

“Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων”



   Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους αγρότες ότι τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η καταβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Μέτρο 121 “Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων” που

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ






   Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους καπνοπαραγωγούς του Δήμου Αλμωπίας ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για τον καπνό.

Γιατί καταδικάστηκαν οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών ;



 

    Τόσες μέρες από εκείνη την Δευτέρα βράδυ που καταδικάστηκαν οι 40 συνάδελφοι του 2ου Γενικού Λυκείου ταλαιπωρώ το μυαλό μου να καταλάβω γιατί καταδικάστηκαν και δεν μπορώ να βρω την απάντηση.

Ερώτηση του ΚΚΕ για τις διώξεις 40 εκπαιδευτικών του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών, 3 γιατρών και 2 γονέων.



Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βουλευτές του ΚΚΕ μεταφέρουν το θέμα της καταδλικης καθηγητών των Γιαννιτσών στη βουλή.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ



---
    Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέχρι την και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις ή Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου  2011.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ


 


        Το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ¨ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ¨  θα  ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους καθηγητές και τους μαθητές του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για την προσφορά τους προς το Κέντρο, του σεβαστού ποσού των 1000 €.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΄΄ Κοπή βασιλόπιτας του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας ΄΄

                                                 

         

Την Δευτέρα 18-1-2011 πραγματοποίησε το  ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής ηγεσίας αλλά και των τοπικών αρχών, ειδικότερα της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη,

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ :Να τιμωρηθούν οι ένοχοι , οχι ο ΠΑΟΚ




Σχετικά με τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων του Βόλου και πιθανή τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΒΑΤΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ

ΣΤΗΝ Τουρκία με την αποστολή της Εθνικής παίδων μεταβαίνει ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού Δημήτρης Κοβάτσης για τος διεθνές τουρνουα  Αegean cup 2011 ,απο 23-28 Ιανουαρίου. . Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 24 με αντίπαλο την Ουκρανία.

Γ. Καρασμάνης: Απλήρωτοι οι ροδακινοπαραγωγοί.


Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης με αφορμή την απάντηση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ι. Κουτσούκου στην επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

(3)