Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

“Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων”



   Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους αγρότες ότι τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η καταβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Μέτρο 121 “Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων” που

έχει σκοπό να  χρηματοδοτήσει αγροτικές επενδύσεις. Οι επενδύσεις μπορούν να αφορούν τον εκσυγχρονισμό ή την πλήρη αντικατάσταση των υφιστάμενων δομών (μηχανημάτων, εγκαταστάσεων κλπ), δαπάνες αγοράς και εγκατάστασης μηχανολογικού και άλλου εξοπλισμού, καθώς και δαπάνες αγοράς, μεταφοράς και εγκατάστασης καινούριου εξοπλισμού αρδευτικών συστημάτων.
   Η λίστα των απαραίτητων  δικαιολογητικών έχει δημοσιευτεί στον Οδηγό Εφαρμογής που ανακοινώθηκε με τη μορφή υπουργικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 4 Ιανουαρίου.
     Για περισσότερες πληροφορίες, οι καπνοπαραγωγοί μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Αλμωπίας.



                                                                                             Γιώργος Δ. Τραπεζανίδης
                                                                                     Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης






4 σχόλια:

  1. DEN EXEI GRAFEIO AGROTIKIS ANAPTYKSIS O DIMOS GIA NA VGALEI TETOIES ANAKOINOSEIS?
    APO OTI FAINETAI OMOS POLY VIAZONTAI KAPOIOI APO TA TEI NA EPIDEIXTHOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ κ.ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ(βλ.προεδροι συνεταιρισμων,δημοι,εασ κ.α)ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η!!

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήσιμες οι πληροφορίες. Περιμένουμε και συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)