Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Προσεχώς Δήμαρχος

Μόνο με αυτούς

Μοντάζ

Το πιο καταπληκτικό μοντάζ

Μέτρημα

Πόσες ψήφους

Έφυγαν νωρίς

Άλλα συλλογάται ο άνθρωπος και άλλα η μοίρα.

Δύναμη

Ξαδέρφια power.

ΒΟΤΑΝΟΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Και μετά

Αγιασμός του Αλμωπού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς





Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ, και φίλων του Αλμωπού Αριδαίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Αλμωπού ενόψει της νέας χρονιάς.

Αποτελέσματα κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας


Στα παιχνίδια της Τετάρτης για το κύπελο της ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

​Γιώργος Καρασμάνης «ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ Ο κ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ»!



 

Με ΕΡΩΤΗΣΗ του προς τον σημερινό Υπουργό, ο Γιώργος Καρασμάνης, ζητεί να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα επίσημα έγγραφα με τα οποία ο κύριος Σταύρος Αραχωβίτης, όπως ισχυρίζεται, είχε ζητήσει έγκριση Προγράμματος Αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών, όπως και Έκτακτου Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Επιτραπέζιου Ροδάκινου.

Οι διαιτητές στην Γ Εθνική


Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στην Γ Εθνική
Ώρα έναρξης 16.30

Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΣΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 84ης Δ.Ε.Θ.

                 
Οι πολίτες της Π.Ε. Πέλλας ανέδειξαν την αναγκαιότητα υλοποίησης της «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗΣ  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ  ΣΥΝΔΕΣΗΣ  Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΕΣΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ »με επέκταση στην ΑΛΜΩΠΙΑ» με συντονισμένες δράσεις από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο Αναπτυξιακό νομοσχέδιο


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ




Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει με σφοδρότητα το Αναπτυξιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη

δημοσιότητα για τους παρακάτω προφανείς λόγους

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη 40χρονος για διακίνηση κοκαΐνης



Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν περισσότερα από 140 γραμμάρια κοκαΐνη

ΔΑΣΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ
















ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 – 2020


Έως 33 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα


Καλοκαιρινός θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, καθώς προβλέπεται να είναι αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια.

Μαθήματα από τους ΑΚΡΙΤΕΣ Αλμωπίας


Δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για τις τιμές του γάλακτος και αυστηρό μήνυμα για σεβασμό στα Π.Ο.Π. προϊόντα



Την αυστηρή τήρηση του νόμου από τις μεταποιητικές βιομηχανίες που εισάγουν γάλα και που

Ο Νομός Πέλλας, η πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υφίσταται μια ιδιότυπη συγκοινωνιακή απομόνωση. Οδική και σιδηροδρομική.


Δεν υφίσταται ούτε οριζόντιος οδικός άξονας ούτε και κάθετος άξονας με σύνδεση στην Εγνατία Οδό. Αυτό εμποδίζει την ανάπτυξή των περιοχών της Έδεσσας,

(3)