Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γ. ΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

ΤΗ Παρασκευή ο πρώτος αιρετός νομάρχης Πέλλας Γιώργος Τάνος μιλά για το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΑΣ  και το ξεπούλημα που μεθοδεύεται. Η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

                                               
   ΟΙ διαιτητές τπου θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας είναι:                                           
                                               

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ 17/2/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΙΟΥΡΟΣ...

Α ΡΕ ΧΡΟΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕ...

ΕΙΝΑΙ τρεις πολύ γνωστοί συμπολίτες μας που  είχαν την φαεινή ιδέα να φωτογραφηθούν πριν 34 χρόνια στη Φούστανη ,νομίζοντας οτι δεν θα μεγαλώσουν  ποτέ. Μπριτς όμως . Ο χρόνος δεν τους έκανε όλόκληρη τη χάρη.......

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ έχουν δίκηο όσοι λένε οτι  σε αυτό τον κόσμο μόνο την  ΒΛΑΚΕΙΑ δεν μπορεί να νικήσει κάποιος. Αυτό βάλθηκε να  αποδείξει μετά μανίας ο Δήμος Αλμωπίας.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




           Το Εσπερινό Επάλ Αριδαίας σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο γλέντι, την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στις 24/02/2011 το βράδυ  στο κέντρο " ΠΑΝΘΕΟΝ "για το καλωσορισμα της φετινής ΑΠΟΚΡΙΑΣ . Τιμή εισόδου 15€. (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται γεύμα επιλογής και απεριόριστο ποτό). Σας περιμένουμε!
--------------------------------------------------------------------------------





: « ΜΕΤΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ.»



Βρισκόμαστε πλέον λίγο πριν την έναρξη της περιόδου συγκομιδής του σπαραγγιού με όλες τις καλλιεργητικές φροντίδες και εργασίες να έχουν πραγματοποιηθεί από πλευράς παραγωγών και σε ασάφεια  παραμένει, ο τρόπος, ο τόπος και ο χρόνος που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τους μετακλητούς αλλοδαπούς εργάτες γης που κατά κύριο λόγο απασχολούνται στην καλλιέργεια. 

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΚΛΑΙΝΕ που κλαίνε τη μοίρα τους οι καταστηματάρχες  τους την έπεσαν και οι "ΡΑΜΠΟ" για  το κάπνισμα  και έδεσε το παράγμα. oO κ'οσμος εξαφανίστηκε από παντού . Λύθηκαν όλα τα προβλήματα και έμεινε μόνο αυτό.  Τελικά  το κράτος δείχνει πυγμή στους μικρούς και αδύναμους. Για να μπορούν να χορεύουν ανενοχλητοι και να καπνίζει τα πούρα πολυτελείας το καθεστωτικό σύστημα  που δυναστεύει και καταπιέζει. ΜΠΡΑΒΟ στη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
                                                           ΚΟΜΜΑ-ΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ



Η Θεατρική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας ενημερώνει πως το θεατρικό τμήμα λειτουργεί κανονικά και κάνει κάλεσμα

ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΝΤ



Εχθές το απόγευμα έγινε η συνάντηση των “φίλων του κεχριμπαριού”(για ρετσίνα μιλάμε) στο γνωστό οικ. κέντρο της Αριδαίας το “Πέτρινο”.

Η ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ







  
ΤΟ δικό τους νεανικό και δημιουργικό στίγμα έδωσαν τα μέλη και οι πολλοί φίλοι απο πολλές περιοχές ,του συλλόγου νέων Λουτρακίου το βράδυ της Τετάρτης .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΑΡΑΝΤΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε σαράντα ημερών η λακούβα σε  έναν από του πιο κεντρικούς και πολυχρησιμοποιημένους δρόμους της Αριδαίας. Μετά το πρόβλημα με τον αγωγό ύδρευσης,κάτι πήγε να γίνει ,αλλά οι νοοτροπίες φαίνεται είναι
διατηρητέες. Δεν μένει τώρα να την βαπτίσουμε......

(3)