Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Αγώνες μπαράζ για Γ Εθνική


 Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για τη Γ Εθνική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Συναγερμός στο Λονδίνο: Τεράστια έκρηξη σε γκαράζ λεωφορείων


Τέσσερα τουλάχιστον λεωφορεία έχουν τυλιχθεί στις φλόγες στο Λονδίνο, ενώ υπάρχουν αναφορές για τεράστια έκρηξη σε αποθήκη μεταφορών.

Πάλη: Διακόπηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, γρονθοκόπησαν τον Καρντάνο

 

Πάλη: Διακόπηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, γρονθοκόπησαν τον Καρντάνοφ!Το Σάββατο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και με πανό ζητούσαν την παραίτηση του Δ.Σ και την απομάκρυνση του Κώστα Θάνου γιατί -όπως καταγγέλλουν- «συμπεριφέρθηκε βάναυσα στον Πιλίδη». Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες στο γήπεδο, επιτέθηκαν φραστικά (τόσο ο Πιλίδης όσο και άλλοι που παρεμπόδισαν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος) προς τα μέλη της διοίκησης, ζητώντας τους να παραιτηθούν και μάλιστα με βρισιές.

Γιαννιτσά: Οι εκδηλώσεις Μνήμης της ΠΕ Πέλλας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με σύσσωμη παρουσία του συνόλου των Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων και εκπροσώπων όλων των τοπικών αρχών και φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πόλη των Γιαννιτσών.

Α. Τζιτζικώστας: «Δεν υπάρχουν διαφορετικές οπτικές στη Γενοκτονία. Είναι έγκλημα και η Τουρκία οφείλει να την αναγνωρίσει και να ζητήσει συγγνώμη»


«Η Τουρκία δεν μπορεί να συνεχίσει να προσπαθεί να παρουσιάσει με διαφορετικό τρόπο τα γεγονότα. Δεν υπάρχουν διαφορετικές οπτικές στη Γενοκτονία. Η Γενοκτονία είναι έγκλημα και η Τουρκία οφείλει να την αναγνωρίσει και να ζητήσει συγγνώμη», τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ο καιρός σήμερα....



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου, με τους καλοκαιρινούς ρυθμούς να διατηρούνται λόγω της νέα ανόδου της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με...

Επί τάπητος θέματα λουτροπόλεων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ  Ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 THESSALONIKI

Νέα μεγάλη απάτη: «Έχετε στο όνομά σας μισό bitcoin, αξίας 14.000 ευρώ» - Πώς λειτουργεί το κύκλωμα

 
 
Σε μια νέα μεγάλη ηλεκτρονική απάτη αποπειράθηκαν απατεώνες να εμπλέξουν μέλος της συντακτικής ομάδας του Newsbomb.gr

Έναρξη προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων στα Λύκεια τη Δευτέρα 23/5

Η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα μαθημάτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τριών τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, ημερησίων και εσπερινών. Άλλωστε, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου, ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου.

Και κουτοπονηρούλης ο διορισμένος πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας



 ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

 

Θαυμάστε λεξιλόγιο προέδρου που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί και τον πολιτισμό.Πραγματικά δήμαρχε είσαι άπαιχτος με τις επιλογές σου

 

Αντί να εξηγήσει στον κόσμο της Αλμωπίας ο διορισμένος από τον κουμπάρο του δήμαρχο Αλμωπίας ,

(3)