Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Με μια αλλαγή το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στη Πέλλα



Με μια αλλαγή , αυτή της Μαρτίνας Ζιάκα στη θέση της ΄Αννας Βαμβάκη , ,σύμφωνα με πληροφορίες καταρτίστηκε το  ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  στη Πέλλα με την εξής σειρά

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας  Της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία της ΄Αννας Βαμβάκη  και του Διονύση Σταμενίτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι βουλευτικές εκλογές και ο συντονισμός δράσεων .

Συντονισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αλμωπία



 

O συντονισμός των δράσεων και οι προοπτικές και δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ πολιτιστικών συλλόγων και Δήμου Αλμωπίας, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερη η προσφορά και το πολιτιστικό έργο που επιτελούν οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής τίθεται επί τάπητος.

Οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική.


Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (28/5) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική.

Η Μηλιά στο...Μεξικό

Μέχρι το ΜΕΞΙΚΟ έχει φτάσει 
η Μηλιά, με τον Δημήτρη Αλατζά
 που έχει φτειάξει
 εκεί  την δική του γωνιά με λιχουδιές.

Αγώνες Αστυνομικών


Ανπό την Τετάρτη (30.05.2012) έως και την Κυριακή (03.06.2012) από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών

Παραίτηση του Γιάννη Σαμσούρη από το κόμμα«δημιουργία ξανά»

Την παραίτησή του από το κόμμα «δημιουργία ξανά» γνωστοποιεί με την παρακάτω επιστολή του ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Σαμψούρης από τους Προμάχους ο οποίος είχε πάρει συνολικά  684 στη Πέλλα:

Μετά τα μαχαιρώματα αγγαλιές





Μετά τα μαχαιρώματα και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν ,αγγαλιάζονται ξανά και επιστρέφουν στα «πάτρια» εδάφη. Μετά την προσέγγιση σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Σαμαρά- Ντόρας Μπακογιάννη , αρχίζουν και οι προσεγγίσεις στελεχών .

Εφαγε πόρτα



Το φυσάει και δεν κρυώνει ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας και πιστός φίλος του Δημήτρης Παπάς.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (5 ΙΟΥΝΙΟΥ).



 


   Η ισορροπία ανάμεσα στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον, η διαφύλαξη της ποικιλόμορφης ζωής σε γη, αέρα, νερό κι εντέλει η βιώσιμη ανάπτυξη και η αειφορία συνιστούν πτυχές ενός κεφαλαιώδους ζητήματος που σχετίζεται ευθέως με το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά

 

Η τοπική οργάνωση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς καλεί όλους τους φίλους τους κόμματος σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση,                      την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 στις 8 το βράδυ στο Φιλίππειο στα Γιαννιτσά.                        Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τάσος Κουράκης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης. 

Ζητά παραχώρηση έκτασης στο Καϊμακτσαλάν ο Δήμος Αλμωπίας





Η εξουσιοδότηση του Δημάρχου Αλμωπίας για την υποβολή  αιτήματος παραχώρησης στο  Δήμο Αλμωπίας, κατά χρήση, των εκτάσεων «Τζουμαγιά» (έκτασης 4663,527  στρεμμάτων) και «Καλύβια Γιαννακούλα» (έκτασης 3987 στρεμμάτων)

Κλοπή σε κονσερβοποιϊα






Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 25 και 28 ετών,

(3)