Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εφαγε πόρτα



Το φυσάει και δεν κρυώνει ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας και πιστός φίλος του Δημήτρης Παπάς.
Το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στο Δημαρχείο φορτσάτος και θέλησε να μπει στο γραφείο του Δημάρχου. Χτύπησε με ενθουσιασμό την πόρτα , αλλά ο Δήμαρχος τον έκοψε ορθά –κοφτά και ψυχρά  και του απαγόρευσε τη είσοδο γιατί όπως του είπε ήταν πολύ απασχολημένος.
Μήτσο περαστικά σου….

1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)