Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κλοπή σε κονσερβοποιϊα






Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 25 και 28 ετών,
διότι αφαίρεσαν από εργοστάσιο κονσερβοποιίας που δεν λειτουργεί ιδιοκτησίας 71χρονου διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 5.000€ περίπου, τα οποία μεταφόρτωσαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό και σε ρυμουλκούμενο όχημα (τρέιλερ) και διέφυγαν. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν εντός του οχήματος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ βρέθηκαν και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για να αφαιρέσουν τα μεταλλικά αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας ημεδαπός 20 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έλκει τετράτροχη αγροτική σιδερένια πλατφόρμα ιδιοκτησίας 71χρονου, την οποία προηγουμένως αφαίρεσε από αγροτική περιοχή του Αγγελοχωρίου και σκόπευε να την πουλήσει για παλαιά σίδερα.    

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)