Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ευρωβαρόμετρο: Ακρίβεια, η κύρια ανησυχία των πολιτών – Τι δηλώνουν οι Έλληνες

 Σημαία της ΕΕ έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσίευσε την Πέμπτη την πανευρωπαϊκή μετεκλογική δημοσκόπηση του 2024, η οποία εξετάζει τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων και τις κύριες προτεραιότητες των πολιτών της ΕΕ.

Αυξημένες οι συλλήψεις από Μύγα Μεσογείου σε παγίδες στην Ημαθία και Πέλλα

   

Από το δίκτυο φερομονικών παγίδων και τις επιτόπιες παρατηρήσεις παρατηρήθηκαν αυξημένες συλλήψεις του εντόμου της Μύγας Μεσογείου στις περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Ερευνητικών Προγραμμάτων «Horizon 2020 Program FF-IPM Project» και «Horizon Research and Innovation Programme REACT».

Πανηγυρι Χρυσής


 

«Παγίδα» στην εστίαση: Φορολογείται το φιλοδώρημα στον εργαζόμενο

 «Παγίδα» στην εστίαση: Φορολογείται το φιλοδώρημα στον εργαζόμενο

 

 
 
 Πρόβλημα για τους εργαζόμενους το πουρμπουάρ μετά τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS.

Οι 4 μεγάλοι φόβοι της Αθήνας από τη Μέση Ανατολή

 Οι 4 μεγάλοι φόβοι της Αθήνας από τη Μέση Ανατολή

 
Ενδεχόμενη εξάπλωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή με την Παγκόσμια κοινότητα να παίρνει θέση στο μέτωπο Δύσης – Ανατολής και την Ελλάδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ως «θεματοφύλακας» της Δύσης στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

O καιρός

 Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, στα δυτικά τμήματα της ανατολικής Στερεάς και στη βόρεια Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

    Όλα τα πουλιά πάν' κι έρχονται κι ο σπουργίτης μένει.

(3)