Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αισιοδοξία για το αποχετευτικό έργο της Αριδαίας





Υπεγράφη τη Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αλμωπίας η σύμβαση του έργου της αποχέτευσης της Αριδαίας , μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη μπίνου , του Προέδρου της ΔΕΥΑ ΚΑΙ Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη και τον πρόεδρο της  αναδόχου εταιρίας ΤΕΔΡΑ, Γιάννη Τόλιο.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου



Σάββατο  28.11.2015 15.00

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης Σκύδρας.




Εκδήλωση για την απονομή των βεβαιώσεων των προγραμμάτων δια βίου μάθησης που παρακολούθησαν πολίτες του Δήμου Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

O Μιχάλης Μαυρίδης ο νέος προπονητής της Δόξας Εξαπλατάνου.




Στον   Μιχάλη Μαυρίδη

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣQ Όχι στη κατάργηση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης



Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των Α/Τ και εν΄όψη της επικείμενης συνεδρίασης του Μαρτίου 2016 φημολογείται η κατάργηση του Α/Τα Κρύας Βρύσης.

Ο ΟΑΕΔ προσεγγίζει τις επιχειρήσεις



 


Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καταρτίζει νέο πλάνο για την προσέγγιση των επιχειρήσεων που προσφέρουν θέσεις εργασίας ή μπορούν να δημιουργήσουν νέες.

ΝΔ: Ψήφο εμπιστοσύνης στην ΚΕΦΕ για τις εκλογές έδωσαν οι τέσσερις υποψήφιοι!



 


Ομόφωνη ψήφο εμπιστοσύνης στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της ΝΔ και τον πρόεδρό της, Ανδρέα Παπαμιμίκο, έδωσαν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος κατά τη συνεδρίαση του οργάνου το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι πλέον πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών φέρονται να είναι η 6η και η 13η Δεκεμβρίου.

(3)