Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 27 ΚΑΙ 28-11-2010

       
ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας 

ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΕΝ πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ήττας στον Δήμο Αριδαίας και άρχισαν τις απολύσεις, αρχίζοντας από ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους και ήταν από τους πιο εργατικούς .

AΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΚΟΣ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕΝΕΙ

ΟΣΟ ήταν το κόμμα του Γιώργου Κρασμάνη στη κυβέρνηση, εκ του αποτελέσματος συμπεραίνεται ,οτι δεν έκανε τίποτα για το στεγαστικό πρόβλημα του ΓΕΛ Αριδαίας. Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση εριχνε μαύρο δάκρυ για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το γνώριζε καλά αφού η σημερινή υπουργός το ειχε επισκεφθει μισό χρόνο πριν το κόμα της αναλάβει την κυβέρνηση. Τότε κατεθεταν ερωτήσεις προς την Νέα Δημοκρατία. Τώρα  καταθέτουν ερωτήσεις οι Νεοδημοκράτες.  ΄Οπως αυτή που κατέθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης.

ΕΜΠΟΔΙΟ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΠ

Τον επίτροπο που καθυστερεί  κατηγορεί η ΕΥΡΩΑΠ ΄για το προβλημα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε ανακοίνωασή της υποστηρίζει οτι "

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας κ. Βασίλης Γιουματζίδης κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών των εργατικών κατοικιών «ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΙΙΙ».

ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΤΗΝ ώρα που ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης τελειώνει , η Ν.Α, Πέλλας , τύπωσε έντυπα για να παρουσιάσει το ...έργο που επιτέλεσε. Δυστυχώς σε καιρούς χαλεπόυς ,προχώρησε σε ασκοπη και άχρηστη ενέργεια. Μπορούσε κάλλιστα με τα χρήματα αυτά να τυπώσει εντυπα με τουριστικό περιεχόμενο και να πιάσουν τόπο.Μάλιστα  το διατυμπ
ανίζει με το παρακάτω δελτίο τύπο:

(3)