Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

8 Αυγούστου η προετοιμασία της Αναγέννησης Δωροθέας




 Για τις 8 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Δωροθέας ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ''. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά και την άνοδο στην Α κατηγορία μετά από 4 χρόνια, στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Πέτρος Καραγιαννίδης.

Ο Μ.Σ. "ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ" ΣΤΟ 2ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ!!!



Ο Μορφωτικός Σύλλογος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ” από το Γαρέφι

Πυρκαγιά στο Μάνδαλο


Αρκετά μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα  Τρίτη(17/7) λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δασική περιοχή του Μανδάλουμε αποτέλεσμα

Παρουσία του Δήμου Έδεσσας στη Taiwan



Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων της Taipei, πρωτεύουσας της Taiwan, συμμετείχε ο Δήμος  Έδεσσας προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα. Η συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ




Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/7) με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα καθώς γνωρίζονται από την μακρά θητεία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ο κ. Θεοδωρίδης ήταν Δήμαρχος Κρύας Βρύσης, ενώ ο κ. Καράογλου Πρόεδρος της Κοινότητας Ζαγκλιβερίου).

πΟΝΤΙΑΚΌ ΠΑΝΟΫΡ

Χορός Μ.Σ. Λυκοστομου

Πανηγύρι Περικλειας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΧΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ





Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012, και ώρα 12.00 π.μ. στο ξενοδοχείο DIVANI METEORA, στην Καλαμπάκα, υπό την προεδρία του κ. Μιχάλη Μαγειρία προέδρου της

Μειώνονται οι τιμές στο αναψυκτήριο των Λουτρών



Στην μείωση των τιμών του Αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ αποφάσισε να προχωρήσει  ομόφωνα η Διοίκηση της επιχείρησης


Πανηγυρις Πετριάς

Συνάντηση Πασόη –Παρούτογλου



Πολύωρη συνάντηση ελιχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου  σύμφωνα  με πληροφορίες.

Ο Στέργιος Κιουρκας στην Πέλλα



Μετά το ναυάγιο της συνεργασία της Πέλλας με τον Στεφανίδη, η διοίκηση της ομάδας της Πέλλας κινήθηκε και απόκτησε ένας αξιόλογο τεχνικό τον Στέγιο Κιουρκα.

Αρχισε η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών


Με  την παρουσία 300 οπαδών της Αναγέννησης Γιαννιτσών ( παρά την υπερβολική ζέστη άγγιξε τους 40 η θερμοκρασία στο γήπεδο των Γιαννιτσών ) ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση – δοκιμές της φετινής σαιζόν.

(3)