Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση-xαστούκι του Γ. Χοϊδη στον Ι. Τζαμτζή


Με σκληρό ύφος απαντά ο Δήμαρχος της Σκύδρας Γιώργος Χοϊδης  στον Ιορδάνη Τζαμτζή , για όσα δήλωσε για την ΔΥΟ Σκύδρας . Συγκεκριμένα :

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Σάββατο 10-12-2011 15.00

Βιομηχανική Κληρονομιά-Υδροκίνηση









           Στα πλαίσια λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Σχολείων, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, στις 2 - 4/12/2011, από την Περιβαλλοντολογική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Νάουσας, τριήμερο σεμινάριο, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νάουσας.

Σχέδια διαχείρισης πλημμύρας


Η  Διεύθυνση Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, και ώρα 9:00 στην αίθουσα 6 στο Συνεδριακό  Κέντρο «Ι. Βελλίδης». FLINKMAN), του Προγράμματος Civil Protection της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μήνυσε εργολάβο ο Δήμος Αλμωπίας



  
  Ο Δήμος Αλμωπίας, προκειμένου να προασπίσει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Δήμου καθώς και να προστατεύσει τη δημοτική περιουσία,

Αρχίζει ο β γύρος στην Α1


Εμβόλιμη  αγωνιστική  αύριο Τετάρτη στην Α1 κατηγορία με αγώνες της 1 ης αγωνιστικής του β ΄γύρου.Τους αγώνες θα διευθύνουν :
                                               

Χορός από την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Απλήρωτοι οι ροδακινοπαραγωγοί




Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκονται  οι ροδακινοπαραγωγοί στην Πέλλα και στην Ημαθία.Για  ακόμη μια χρονιά δεν γνωρίζουν πότε αλλά και ποιο τελικά ποσό θα λάβουν από την πώληση της παραγωγής τους.

(3)