Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΣΑΠΙΖΕΙ στα ΨΥΓΕΙΑ η ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗΛΩΝ της ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

 


        Η “Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας”, θεωρώντας υποχρέωσή της σαν δημοτική παράταξη την ενασχόλησή της με τα προβλήματα των δημοτών-αγροτών  - και προεκλογικά, και μετά τις εκλογές - αναδεικνύει το οξυμένο πρόβλημα με την αδιάθετη

Ανατροπές στον 2ο όμιλο της ΕΠΣ Πέλλας

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ




Επίσκεψη σε χωριά της Πέλλας του ΑπόστολουΤζιτζικώστα



Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη» στην Πέλλα, επισκέφτηκε αρχικά το Δροσερό, όπου οι κάτοικοι του έθεσαν το μείζον ζήτημα των ημερών για την περιοχή, που δεν είναι άλλο από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση.

«ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»





Συζήτηση για όλες τις πτυχές του προεκλογικού αγώνα και κατευθυντήριες γραμμές για τις εκλογές της 26ης Μάϊου έγινε σε νέα συνάντηση που είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΤΑ


Την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
                                                 κ. Έφη Αχτσιόγλου

Με το παρόν έγγραφο μας, σας κάνουμε γνωστά τα παρακάτω θέματα που αντιμετωπίζουμε σαν Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καθώς και των προβλημάτων που έχουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας και θα θέλαμε την συνδρομή σας ως Υπουργό για να επιλυθούν.

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ








Από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας και το Βοήθεια στο Σπίτι, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι θα τοποθετήσουμε κουμπαράδες Αγάπης σε διάφορα σημεία της περιοχής μας.

Οργισμένοι με τον Μητσοτάκη μετά τους άστεγους και οι καλλιτέχνες

«Οχι στην προεκλογική χρήση της αγωνίας των δημιουργών» λένε οι  καλλιτέχνες (συνθέτες και στιχουργοί) που αντέδρασαν έντονα στον χειρισμό της συνάντησής τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μετέτρεψε την συγκεκριμένη συνάντηση σε προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας... Μάλιστα ο Φοίβος Δεληβοριάς ζητάει να αποσυρθεί η φωτογραφία του από..

Κουδούνι στις 9 από τη νέα σχολική χρονιά – Ποιες τάξεις αφορά

  • Έρχονται αλλαγές στο σχολικό ωράριο
  • Τι δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Μερόπη Τζούφη
  • Ποια σχολεία θα ξεκινούν μαθήματα στις 9 το πρωί

Πρόγραμμα ΕΠΣ Πέλλας



Σάββατο 17.00
Play Off

Ο καιρός σήμερα...

Σήμερα προβλέπονται τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η...

(3)