Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Διαιτητές αγώνων μπαράζ για Γ ΕΘΝΙΚΗ




Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ



Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας που αφορά τον εμβολιασμό απόρων και ανασφάλιστων παιδιών και εφήβων.

Ασκηση αντιπυρικής προστασίας «Δια Πυρός 2013» με πραγματική κινητοποίηση δυνάμεων




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, 16 Μαΐου 2013, η άσκηση για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2013»,

Αιτήσεις για πρόσληψη υδρονομέων μέχρι 25-5-2013







Όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 16/5/2013 έως  την 20/5/2013   στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου.

Ευχές Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


   Εύχομαι σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που από αύριο μπαίνουν  στο στίβο των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.

Ασφαλή τα αγροτικά προϊόντα από υπολείματα φυτοφαρμάκων





Με αφορμή δημοσίευση έρευνας της Greenpeace, στο διαδίκτυο στις 13-5-2012, με τίτλο: «Προσοχή! Φυτοφάρμακα σε φρούτα και λαχανικά», το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει τα εξής:

Γενναίες ρυθμίσεις από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας



    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας με την υπ’ αριθμό 15/2013 απόφασή του, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τόσο οι καταναλωτές της λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης στη χώρα μας

Πρόβλημα στο ΧΥΤΑ Έδεσσας




Επιβεβαιώνεται το blog μας

Συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας




Με τις γνωστές εκτός ημερήσιας διάταξης αντιπαραθέσεις  συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας Πρόεδροι  κοινοτήτων διατύπωσαν παράπονα για ελλιπή αντιμετώπιση των προβλημάτων στα χωριά  τους. Διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου , ο οποίος διαμαρτύρονταν για άνιση μεταχείριση του χωριού του .

Εκλεισε ο ΧΥΤΑ Εδεσσας




Κλειστός είναι ο ΧΥΤΑ Έδεσσας μετά από απόφαση του ανάδοχου εργολάβου που τον διαχειρίζεται

THE LAND OF THE SHEEP PARTY





Το "The land of the sheep" Έγινε για πρώτη φορά το 2007 σαν ενα rock party Ξεκίνησε έτσι απλά από μιά ιδέα μερικών ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική και που θέλουν όλο αυτό να το

(3)