Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας




Με τις γνωστές εκτός ημερήσιας διάταξης αντιπαραθέσεις  συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας Πρόεδροι  κοινοτήτων διατύπωσαν παράπονα για ελλιπή αντιμετώπιση των προβλημάτων στα χωριά  τους. Διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου , ο οποίος διαμαρτύρονταν για άνιση μεταχείριση του χωριού του .

Πολλές ήταν οι απουσίες από την μείζονα αντιπολίτευση , ενώ η παράταξη του Χρήστου Μπίνου αποχώρησε με πρώτο τον ίδιο , επειδή όπως είπε δεν υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Μεταξύ άλλων η παράταξη του Χρήστου Μπίνου , με ερώτηση του Χρήστου Χουρσόγλου , τάχθηκε κατά του προνομίου που έχουν κάτοικοι του Λουτρκίου να κάνουν δωρεάν μπάνια στα Λουτρά Πόζαρ. Κάτι που ίσχύει από την εποχή  που τα Λουτρά ήταν και σε ιδιωτικό καθεστώς λειτουργίας και ίσχυε  και επί θητείας Χρήστου Μπίνου.
Ο πρόεδρος της επιχείρησης , Γιάννης Ιωαννίδης έκανε γνωστό ότι το «προνόμιο» αυτό δόθηκε στους κατοίκους τιμής ένεκεν για τους αγώνες που έκαναν για να περιέλθουν τα Λουτρά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μάλιστα όπως είπε ουσιαστικά λίγοι είναι αυτοί που κάνουν  του δικαιώματος αυτού. Τέθηκαν ακόμα θέματα για την ένταση  της  μουσικής στο Αναψυκτήριο των Λουτρών. 
Αποφασίστηκε επίσης ο αριθμός των υδρονομέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)