Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση για τον αγωγό TAP




Με αφορμή τις εξελίξεις που σημειώνονται αυτές τις μέρες, με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που θα διέλθει από την χώρα μας και από ορισμένα σημεία του Δήμου Έδεσσας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, δήλωσε τα εξής:

Εισήγηση της Θ. Τζάκρη στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων σε άδεια»

Συζητήθηκε σήμερα στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων σε άδεια».

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.




   Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση ,την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 ,μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοϊδη Δημάρχου Σκύδρας και με την εξής θεματολογία :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Να παραμείνει σε πλήρη αυτονομία το Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών»




           Σε σειρά συγκεκριμένων ενεργειών έχει προβεί ο Γιώργος Καρασμάνης, από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι το νέο οργανόγραμμα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΕΘΙΑΓΕ), προβλέπει τη συγχώνευση του Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης και με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Του τα «έψαλλε» ο φίλος και συνεργάτης του

ΦΙΛΙΚΟ «τελεσίγραφο» φέρεται να έστειλε προς τον φερόμενο υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Δ. Μπίνο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Βέσκος, στο περιθώριο κοινωνικής εκδήλωσης στους Προμάχους .

Τίμησαν τον πρωταθλητή τους









ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Νέα του ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας


 


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας πραγματοποίησε πεζοπορία από το Άνω Λουτράκι μέχρι την κορυφή Σοκόλ (1827 μ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ




Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε σήμερα από τον Ο.Α.Ε.Δ. το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας ΥΕ. γενικών καθηκόντων σε δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Δίλημμα...




Ελα Δημήτρη .... 
Μη μου βάζεις 
 δύσκολα. Ξέρεις ότι ποτέ δεν κοιτάζω κάτω...

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Στην Αθήνα μεταβαίνουν σήμερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης ,

Τι λέει ο Δ. Μπίνος για το 2ο Δημοτικό Σχολείο που κτίζεται χωρίς αυλή;




Περιμένουμε με ενδιαφέρον την δημόσια τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου ,που είναι και εκπαιδευτικός για το θέμα της μη ύπαρξης αυλής  στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας που κατασκευάζεται.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΕΑ «ΤΑΛΩΣ»

Άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση ο Ευάγγελος Νίκου αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ» που έγινε στην Πράγα της Τσεχίας 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Το .. "θέμα" .. έχει .. "κλείσει"..!



 



H  υγεία  είναι  το  αγαθό
που δεν πρέπει να σβήσει
αλλά όμως  σειρικνώνεται
το  θέμα έχει .. "κλείσει".!

(3)