Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ "ΤΣΙΠΡΑ" ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

ΞΑΝΑ άρχισε τις εξόδους ο γνωστός "Τσίπρας" των Προμάχων υπό τον φόβο να τον φάει

ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔ ΣΤΟ ΚΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Από  την Τετάρτη 9-3-2011 οι θεωρήσεις του ΟΠΑΔ για τον μήνα Μάρτιο θα γίνονται κάθε Τετάρτη  9-11 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΚΜ Ο ΑΛΚΗΣ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ


Με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιου Σώκου, συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ


Ο Δήμος Αλμωπίας μας είχε συνηθίσει σε διαβουλεύσεις και σε επιτροπές διαβουλεύσεων.

ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο "ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ" ΚΑΙ Ο ¨ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ :ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝΕ, ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕΝΟΥΝ...

ΠΟΖΑΡΟΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


ΓΙΑ μια ακόμα φορά ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τα ποζαροκούλουμα στο ΄Ανω Λουτράκι. Τα πάντα είναι έτοιμα ώστε ο κόσμος να απολαύσει τις εκδηλώσεις με οποιοδήποτε καιρό.

ΑΥΤΟΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΗΝ αυτοκατεδάφιση των παράνομων κατασκευών που εμποδίζουν την κίνηση των πολιτών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες στους πεζόδρομους, ζητά  με έγγραφό του  προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ο Δήμος Αλμωπίας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

           Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ως εξής:

ΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

ΑΝΤΙ να΄θέσουν τον εαυτό τους στο κοινό καλό, στον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Αριδαίας Πέτρου Ζέρζη,τελικά προτίμησαν να ευτελίσουν τον θεσμό της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

(3)