Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΗΝ αυτοκατεδάφιση των παράνομων κατασκευών που εμποδίζουν την κίνηση των πολιτών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες στους πεζόδρομους, ζητά  με έγγραφό του  προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ο Δήμος Αλμωπίας.

Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν καταγγελιών, διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου ότι σε τμήματα των πεζοδρομίων του Δήμου Αλμωπίας έχουν τοποθετηθεί παρανόμως πρόσθετες κατασκευές, που εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν αυτές οι κατασκευές διότι θεωρούνται παράνομες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Παρακαλούμε λοιπόν, όπως άμεσα, από την κοινοποίηση της παρούσης, να απομακρύνετε τις ανωτέρω αυθαίρετες κατασκευές, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.


4 σχόλια:

  1. Να κατεδαφίσουν πρώτα τον παλιό μύλο γιατί θα πλακώσει κανένα περαστικό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ(ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ),ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ειναι η μερα της αληθειας για τον Πασοη! Σημερα βαση της δεσμευσης που ανελαβε στο Δημοτικο Συμβουλιο σε παρατηρηση της αντιπολιτευσης[Μπινος] για τις αυθερετες κατασκευες στον πεζοδρομο και οχι μονο,οφειλει να τις απομακρυνει.Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ. Εδωσε το λογο του. Εμεις, οι αλλοι μαγαζατορες, περιμενουμε.ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΡΑ,k. Πασοη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΥΡ-ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ;
    ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΣΤΟ ΣΑΡΙΤΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΠΑΣΙΔΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)