Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΥΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ- ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας αποφάσισε την συγχώνευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Αριδαίας- Εξαπλατάνου και όρισε το Διοικητκό Συμβούλιο που αποτελειται από τους:

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Συμβούλιο Αλμωπίας που συνεδρίασε τη Πέμπτη επέλεξε την Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο  Σταύρος Κλεισούρης  εκλέχτηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τη Πέμπτη, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Θεατρική Παράσταση στη Φούστανη




Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Φούστανης διοργανώνει θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Τσοπανόπουλο και ο Καλόγερος» σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θηριόπετρας «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:00μ.μ. στο Γυμνάσιο Φούστανης.
Είσοδος ελεύθερη.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




          Σε εφαρμογή του άρθρου 76 του Ν. 3852/10 ο Δήμος Αλμωπίας θα προβεί στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, οργάνου με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, που συγκροτείται από εκπροσώπους των φορέων τοπικής κοινωνίας,

Εκλογές στον Ορειβατικό Σύλλογο Προμάχων




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ορειβατικού Συλλόγου Προμάχων «Κουκουρού», καλεί τα μέλη του συλλόγου σε εκλογές την Κυριακή 13/2.
Στη διαδικασία των εκλογών μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου



Kοπή της Βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στο Κέντρο «Καταρράκτες».


         



         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, καλεί τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου  τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 6:30μ.μ. στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στο Κέντρο «Καταρράκτες».

πιμόρφωση στελεχών Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του νομού μας




Επιμορφωτική ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από ογδόντα υπάλληλοι των Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας του νομού μας, η οποία οργανώθηκε από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Επιμόρφωσης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν η εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης».

ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΓΑΤΟΙ ΤΗΣ Ε Α Σ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ,, ΑΣΠΡΟΣ ΓΑΤΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,,.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 12.02.2011

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΦΟΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

ΗΡΕΜΑ απλά και μπασκετικά ο Φιλαθλητικός Όμιλος Σωσάνδρας έκοψε χθές τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Διοίκηση  ,παίκτες και τεχνικό τημ  ευστόχησαν στο χαλάρωμα και έκαναν την βραδυά απολαυστική σαν την νίκη επι της πρωτοπόρου Μελίκης στο πρωτάθλημα.

(3)