Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το πρωτοσέλιδο των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 21-2-2013


Αντίστροφη μέτρηση για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Λουτρών Πόζαρ ;




Στα μαλακά επιχείρησε να περάσει τη πληροφορία περί αντικατάστασης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Γιώργου Κώτσου , ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Πασόης.

Όλα του καρνάβαλου δύσκολα




Λίγο η πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, λίγο οι πολύ κακές πλέον σχέσεις μεταξύ των ίδιων των συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου που βγάζουν κακή εικόνα προς τα έξω και λίγο η ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική σε όλους τους τομείς ,

Μπέρδεμα με την διαχείριση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας




Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με την λειτουργία του ΧΥΤΑ Αλμωπίας. Μετά την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στον ΧΥΤΑ λόγω χρεών ,υπάρχει μεγάλη κινητικότητα , καθώς ο ανάδοχος εργολάβος που έχει αναλάβει τη διαχείριση του  κλήθηκε να τακτοποιήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις .

Συγχαρητήρια του Π.Σ Λουτρακίου



Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Το Πόζαρ»,  συγχαίρει το νέο Δ.Σ. της Ευξείνου

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό ΠΕΛΛΑΣ



 


Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 7 εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ του ΠΑΜΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ







        Αγωνιστικό τόνο αντίδρασης των εργαζομένων στην απεργία της 20ης Φλεβάρη έδωσε το ΠΑΜΕ της Πέλλας με αγωνιστικές συγκεντρώσεις και πορείες σε Έδεσσα & Γιαννιτσά.

Πρόσκληση σε Εθελοντική Αιμοδοσία στους Σαρακηνούς



Πάρτε μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Σαρακηνών
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, - ΩΡΑ: 9.00-13.00

Θανατηφόρο Ατύχημα με τρακτέρ στη Θηριόπετρα



Τη Τετάρτη (20-2-2013) το μεσημέρι, στη Δασική περιοχή «στάβλοι» Θηριόπετρας Πέλλας,

Τροποποίηση διάταξης του Άρθρου 1 του Νόμου 4039/2012 «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς»



 


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, τροποποιείται το Άρθρο 1 του Νόμου 4039/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «Συνεχείς παρεμβάσεις για την ΑΕΠΙ»




Σε διάστημα δύο μηνών, ο Γιώργος Καρασμάνης, με ισάριθμες ερωτήσεις, έφερε στη Βουλή το γνωστό θέμα της υποχρέωσης καταβολής δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ),

Καρυδιά –Αρνισσα 4-3





Με τελικό σκορ 4 – 3 έληξε ο εξ αναβολής αγώνας στην Καρυδιά, ο μεταξύ του  ΠΑΟΚ και της Αρνισσας

Συνάντηση για το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Έδεσσας




Στη  συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού-Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

«Ιορδάνης Τζαμτζής: Παράταση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ»



 
Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής κατόπιν συνεχών παρεμβάσεων στους αρμόδιους φορείς ενημερώνει τους πολίτες της Πέλλας ότι την Πέμπτη 21-2-2013 που θα συνεδριάσει το Διοικιτικό

«Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»






   Το Γραφείο Αγροτικής-Κτηνοτροφικής Παραγωγής & Ανάπτυξης του Δ. Αλμωπίας ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε η 2η πρόσκληση εκδήλωσης  ενδιαφέροντος, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  για την υποβολή αιτήσεων ένταξης τέως καπνοπαραγωγών στη Δράση 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε  καπνοπαραγωγικές περιοχές» του Μέτρου 2.1.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013.

Αγροτικά προϊόντα μοιράζουν τη Πέμπτη αγρότες στην Αριδαία






 Αγροτικά προϊόντα πρόκειται να μοιράσουν αύριο Πέμπτη  οι αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ,στις 12.00 το μεσημέρι μπροστά στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας . Στο μεταξύ οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

(3)