Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μπέρδεμα με την διαχείριση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας




Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με την λειτουργία του ΧΥΤΑ Αλμωπίας. Μετά την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στον ΧΥΤΑ λόγω χρεών ,υπάρχει μεγάλη κινητικότητα , καθώς ο ανάδοχος εργολάβος που έχει αναλάβει τη διαχείριση του  κλήθηκε να τακτοποιήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις .
Παράλληλα στα πλαίσια σύνταξης σχετικού πορίσματος  από τον συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης , σύμφωνα με πληροφορίες ,  το πρωί της Τετάρτης,κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις παλιοί πρόεδροι του Συνδέσμου καθαριότητας καθώς και υπάλληλοι.
Δεν αποκλείεται το θέμα να ανακινηθεί και στη ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Πηγές του Δημαρχείου Αλμωπίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ,αν δεν τακτοποιηθεί έγκαιρα το θέμα να οδηγηθεί  στη Δικαιοσύνη

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΟΙ ΜΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΧΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΡΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)