Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Πρέσπες: Η Συμφωνία μένει ως έχει...


  Προαναγγελία συνάντησης με τον Ζόραν Ζάεφ...
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα επιβλέπει την αυστηρή εφαρμογή της, επιβεβαιώνοντας την υποχώρηση απ’ όσα έλεγε πέρυσι περί αλλαγών.

Ο Φίλιππος Γκιούρος ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


- Τα νέα μέλη των επιτροπών

Οι αθλητικοί σύλλογοι των Προμάχων τίμησαν τον θρυλικό παπά Γρηγόρη.


Σύσσωμη η αθλητική κι όχι μόνο οικογένεια των Προμάχων, τίμησε τον θρυλικό παπά Γρηγόρη για την εν γένει προσφορά του τόσο στον αθλητικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα, στα δύσκολα χρόνια των δεκαετιών του '70 και '80, κατά τα οποία ο Κρητικός ιερέας διακόνεψε στον ιστορικό οικισμό.

Να αποχωρήσουν από τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Δήμος Θεσσαλονίκης και Σουρωτή



 Με επιστολή του ο Πανελλήνιος  Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας,   προς  Δήμο Θεσσαλονίκης       ,ζητά  την την αποχώρηση  του  δήμου Θεσσαλονίκης από μέλος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας .
Υπό διάλυση τα Λουτρά Θέρμης
Συγκεκριμένα:

Φορολογικές ελαφρύνσεις και μείωση εισφορών εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης




Με κεντρικό σύνθημα "ανάπτυξη για όλους" ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε το πρόγραμμα της κυβέρνησης του για τους επόμενους 12 μήνες, από το βήμα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, και δεσμεύτηκε πως στην επόμενη διοργάνωση θα προχωρήσει σε δημοκρατική λογοδοσία για τα πεπραγμένα.   Στις 13.00 η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι...



... της σχολικής χρονιάς - Τι αλλάζει...

(3)