Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Περίεργη κωλυσιεργία από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας



Με πολύ αργούς και περίεργους ρυθμούς φέρεται να κινείται ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας

Ερχονται καμπάνες;



Σχεδόν στο «ντούκου»¨ πέρασε η είδηση που βγήκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών - παράρτημα Έδεσσα





Συνεχίζονται οι εγγραφές στο  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών - παράρτημα  Έδεσσας. Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι  καινοτόμα Σχολεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 48-43



Στα πλαίσια προετοιμασίας της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Δ.Α.Κ.

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία στην Αριδαία με θέμα: 'Εφηβεία και κατάθλιψη'



Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο η ομιλία με θέμα : ‘Εφηβεία και κατάθλιψη' με ομιλήτρια την κα Αθανασοπούλου Λίλιαν – Παιδοψυχίατρος, Υπεύθυνη Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Γ.Ν. Γ Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
 
Στην ομιλία της αναφέρθηκε ότι ενώ η εφηβική κατάθλιψη είναι συχνή ,παρουσιάζει κάποιες ιδιομορφίες σε σχέση με αυτή των ενηλίκων και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για συνέχιση της παθολογίας στην ενήλικη ζωή.

«Ιορδάνης Τζαμτζής: Έργα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας»





  Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χατζηδάκη , ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζητάει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης 61 έργων που αφορούν τον Νομό Πέλλας.

Αγώνας δρόμου για τα αντιπλημμυρικά




Μάχη με τον χρόνο δίνει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προκειμένου να ολοκληρώσει και τις τελευταίες  διαδικασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα της Αλμωπίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ



ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ

(3)