Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γλέντι στην Ίδα


Κοινωνικά αγαθά νερό και ενέργεια

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ


ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ


Το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών



Το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών, της ΕΠΣ Πέλλας έχει ως εξής


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Σάββατο 13.09.2014  17.30

Μπορεί επιτέλους κάποιος να εξηγήσει τι συμβαίνει με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας;



Λίγα εικοσιτετράωρα πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς , η συσκότιση γύρω από το νεοκατασκευασμένο  2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας συνεχίζεται.

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τους επίορκους υπαλλήλους





Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους επίορκους υπαλλήλους. Στο εξής μάλλον θα πρέπει να προσέξουν  πολύ σοβαρά  προϊστάμενοι και Δήμαρχοι σκέφτονται ή πιέζονται να επαναφέρουν υπαλλήλους , αν δεν έχουν προηγηθεί ανάλογες αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων τους.

Η στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός ή όλοι την έχουν ψωνίσει ομαδικά



Σήμερα ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας , έθεσε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα  με την ασφάλεια δύο αιθουσών που πρόκειται να φιλοξενήσει ανήλικα παιδιά κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς . Η μία μετά από έλεγχο που έκανε ο Σύλλογος Μηχανικών  κρίθηκε ακατάλληλη. Για την άλλη , η οποία θα χρησιμοποιηθεί φέτος , εκκρεμεί αίτημα ελέγχου εδώ και τρία χρόνια.

Τους μπήκε στα ρουθούνια ο Σταμενίτης

 
Στην αντεπίθεση ετοιμάζονται να περάσουν «εσωκομματικοί» φίλοι του βουλευτή Διονύση Σταμενίτη. Η επιμονή του να στήσει , όπως πιστεύουν σκληρούς μηχανισμούς σε Δήμους , εκμεταλλευόμενος κυρίως την πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου , λόγω κουμπαριάς με τον Αντώνη Σαμαρά και λόγω συζύγου, η οποία είναι επί χρόνια γραμματέας του προέδρου της ΝΔ. τους έχει εξοργίσει στον μέγιστο βαθμό.

Στο σκαμνί ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πασόης και η Διοίκηση του Συνδέσμου καθαριότητας



ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ

Γενικό ξεχαρβάλωμα υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας



Τελικά ακόμα και αυτά που δεν κόστιζαν σε χρήμα δεν μπορούσε να θέσει σε λειτουργία η προηγούμενη δημοτική αρχή Αλμωπίας, σε περίπτωση που δεν διαψευστούν οι καταγγελίες του Συλλόγου- Γονέων & Κηδεμόνων2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας. Η τεχνική Υπηρεσία , σύμφωνα πάντα με την καταγγελία , πήρε αίτημα για ελέγχο καταλληλότητας σχολικής αίθουσας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έκανε τίποτα.
Ετσι η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Κόγιου , την περασμένη Κυριακή , για το 2ο Δημοτικό Σχολείο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις  και μεγαλύτερη σημασία.

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Πρόεδρο ομογενών Πέλλας του Τορόντο.



Τον Πρόεδρο του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος», των ομογενών που κατάγονται από το νομό μας και διαμένουν στο Τορόντο του Καναδά, Γιώργο Κωτσόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 9/9/2014, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών Μαρίας Γιακαμόζη.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ





"ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΥΤΡΑ

Πρόταση ΕΣΕΕ για μετεξέλιξη του ΕΤΕΑΝ και της ΕΣΤΕ σε ΑΤΜΕ




Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης με επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη και τον πρόεδρο της ΕΣΤΕ κ. Νίκο Μυρτάκη, ενόψει της συνάντησης,  για  θέματα κάλυψης των καθημερινών αναγκών ρευστότητας των επιχειρήσεων, προτείνει να επανεξεταστεί η μετεξέλιξη μιας Αναπτυξιακής Τράπεζας ΜμΕ Επιχειρήσεων με τη συνεργασία της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών και του ΕΤΕΑΝ.

Συνεχίζονται οι συντηρήσεις στα σχολεία





Συνεχίζονται οι συντηρήσεις στα σχολεία του Δήμου Έδεσσας, με βαφές και αποκαταστάσεις βλαβών στις υποδομές τους.

Στους πιλοτικούς Δήμους για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ο Δήμος Έδεσσας


Μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τους συμπολίτες μας που δεν έχουν καθόλου ή έχουν ελάχιστα εισοδήματα, είναι η ένταξη του Δήμου Έδεσσας στους δεκατρείς δήμους, στους οποίους θα εφαρμοστεί πιλοτικά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Από το Υπουργείο Εργασίας επιλέχθηκε ένας Δήμος από κάθε Περιφέρεια της χώρας και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκε ο Δήμος Έδεσσας!

(3)