Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ


Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της

Άγιο Όρος | inpozar.net


Για την αποτροπή της εξάπλωσης του βακτηριακού έλκους της Ακτινιδιάς




Την εποχή αυτή και με τις υπάρχουσες κλιματικές συνθήκες πρέπει υποχρεωτικά να ληφθούν μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του βακτηριακού έλκους της Ακτινιδιάς Pseudomonas syringae pv. Actinidiae.

«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΛΕΠΙΔΟΠΤΕΡΩΝ (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»




Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας ανακοινώνεται ότι εντός Μαΐου 2018 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση 2ης Πρόσκλησης της γεωργοπεριβαλλοντικής - κλιματικής δράσης 10.1.08 “Εφαρμογή της σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020 για την παρεμπόδιση της σύζευξης των παρακάτω ακμαίων (εντόμων): καρπόκαψα (Grapholitha molesta), ανάρσια (Anarsia lineatella), φυλλοδέτη (Adoxophyes orana), εντομολογικών εχθρών – στόχων των επιλέξιμων καλλιεργειών της δράσης ροδακινιά, νεκταρινιά και βερικοκιά, καρπόκαψα της μηλιάς (Cydia pomonella).

ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣΤΗΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

C:\Users\vasilis\Desktop\photo.jpg


Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 7΄00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών , στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας θα παρουσιαστεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η μελέτη σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης –Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία.

Βιβλιοπαρουσίαση «Το ανάθεμα. Η Νάντια της Γιόλακας» (εκδ.Άγκυρα) του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου


 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια  από την ίδρυση του Φιλοπροόδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»  σε συνεργασία με το Εδεσσαϊκό Θέατρο παρουσιάζει το βιβλίο  του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα. Η Νάντια της Γιόλακας» (εκδ.Άγκυρα).

Συναντήσεις Δ. Μπίνου για το Φυσικό Αέριο





Σε συνέχεια των επαφών για το Φυσικό Αέριο και την επέκτασή του στην Αριδαία

Παγκόσμια Ημέρα Νερού






Παγκόσμια Ημέρα Νερού  τη Πέμπτη ( Χθες) και ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος συμμετέχει στη  εορτή προβάλλοντας τις Ιαματικές Πηγές μέλη της.

Η Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας, στο Ξενιτήδειο

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο "Ξενιτιδειο" Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00, ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι"

Αλλαγή ώρας 2018: Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αλλαγή ώρας 2018: Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή – Όσα πρέπει να γνωρίζετε | Newsit.gr

Επιβράβευση

Και επειδή

Η μαγεία της εβδομάδας


Γιάννης Σηφάκης : Να δοθεί άμεση εισοδηματική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών λόγω απώλειας εισοδήματος από de minimis ή με άλλο τρόπο λόγω μη προσαρμογής τους στις αγορές μετά το Ρώσικο εμπάργκο




Επιστολή του βουλευτή σε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου ενόψει της συνάντησης τους με τους βουλευτές και τους αγρότες την Τετάρτη 28/03/18 στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας

(3)