Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Φωτιά πάνω από το Λουτράκι



Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή του Λουτρακίου

Το Βοήθεια Στο Σπίτι πραγματικά δίπλα στον πολίτη




Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας Νο 1 ξεκίνησε την δράση του στις 31-12-2002 με τις τρεις απαραίτητες για την λειτουργία του ειδικότητες. Μία Κοινωνική Λειτουργό, μία Νοσηλεύτρια και δύο Οικογενειακούς Βοηθούς. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των υπηρεσιών του προγράμματος και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία ενός νέου προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε την δράση του στις 12- 09- 2005 με τις τρεις παραπάνω ειδικότητες επίσης, το Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας Νο 2. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συγχαίρει του επιτυχόντες εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση



Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένας στόχος ζωής επιτεύχθηκε, οπωσδήποτε με πολύ κόπο και επίμονη προσπάθεια. Μία προσπάθεια που θα χρειαστεί να συνεχιστεί καθώς η ζωή μας αποτελείται από πολλούς ενδιάμεσους «σταθμούς» τους οποίους είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε με ασφάλεια.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



 



Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι υποψήφιοι της ομάδας Β( ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΕΙ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Αριδαίας εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ



 


Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουμε τεράστια ευθύνη που παρακολουθούμε αμέτοχοι την κυβέρνηση να συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιδράσουμε δυναμικά για να βάλουμε ένα τέλος στην αδιέξοδη καταστροφική πορεία που η πολιτική αυτή μας οδηγεί.
Μόνο ο λαός θα μπορέσει να ανατρέψει τα σχέδια του ντόπιου και ξένου κατεστημένου και να οδηγήσει την χώρα σε μια αλλαγή πορείας προς ίδιον όφελος. 

Μάξιμος Χαρακόπουλος στη Γεωργική Έκθεση Κρύας Βρύσης:







«Η Ελλάδα μπορεί να αντλήσει δύναμη από τη γη. Οι νέοι μας μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της υπαίθρου. Έχουμε την ευκαιρία που μας προσφέρει η νέα ΚΑΠ και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι στο χέρι μας. Μπορούμε» τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος εγκαινιάζοντας την 26η Γεωργική και Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης, στην Πέλλα.

Επιτυχόντες από το Λύκειο Εξαπλατάνου





Οι παρακάτω μαθητές του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ακαδημίες Αλμωπού



Προπονηθείτε με τους Πρωταθλητές

Συνάντηση των υπευθύνων του ΓΑΣ Έδεσσας με το PAOK Junior Basketball Program






Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά o ΓΑΣ Έδεσσας και ο ΠΑΟΚ με το PAOK Junior Basketball Program συνεχίζουν την συνεργασία τους. Την Παρασκευή (23/8) πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena,

Έγκριση έργου ανάπλασης στην Έδεσσα






Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε το σημαντικό έργο ανάπλασης της οδού 18ης Οκτωβρίου, της πλατείας Γρανικού και των γύρω δρόμων. Συγκεκριμένα το έργο εντάχθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη»,

Προβλήματα στην Έδεσσα με την ανακύκλωση




Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρούνται προβλήματα στην ανακύκλωση του Δήμου Έδεσσας, που συνίστανται στη σύνθεση της ανακυκλώσιμης ύλης, καθώς κάποιοι πολίτες αποθέτουν οργανικά υπολείμματα στους μπλε κάδους.

Ξεκίνησε στη Κρύα Βρύση η Γεωργική Βιοτεχνική ΄Εκθεση Πέλλας







Aνοιξε για  εικοστή έκτη χρονιά τις πύλες της για το κοινό το βράδυ της Τετάρτης η  Γεωργική  Βιοτεχνική Έκθεση στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

(3)