Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Μαραθώνια» συνεδρίαση του Δ.Σ. Πέλλας



      Πάνω από 5 ώρες κράτησε το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο το οποίο είχε συνολικά 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη και άλλα 2-3 προ ημερήσιας με τα οποία και ξεκίνησε το Δ.Σ.

Σημαντική επιτυχία του Α.Τ Κρύας Βρύσης



Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα σε καθιερωμένο τροχονομικό έλεγχο του Α.Τ Κρύας Βρύσης λίγο έξω από το χωριό του Αγίου Λουκά καταδίωξε Ι.Χ. αυτοκίνητο

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΄΄ Το πελατειακό και κομματικό κράτος το δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ΄΄. ΄΄



Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τομεάρχης Εξωτερικών υποθέσεων, πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ήταν

:«Πότε επιτέλους θα δημοπρατηθεί ο οδικός άξονας Χαλκηδόνα- Γιαννιτσά- Έδεσσα και πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του τμήματος Άγρα- Βρυττά;».


                                                                             

 Από αναβολή σε αναβολή οδηγείται συνεχώς η δημοπράτηση του οδικού άξονα Χαλκηδόνα- Γιαννιτσά- Έδεσσα, ενός έργου τεράστιας σημασίας για το Νομό Πέλλας.

Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Νομού Πέλλας,




 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/02/2011 η συνέλευση στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας που κάλεσε η Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Νομού Πέλλας, με τη συμμετοχή πολιτών αλλά και συλλογικοτήτων  απο την ευρύτερη περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΖΑΜΤΖΗ ΚΑΤΑ Γ. ΧΟΙΔΗ

                                                        
 
Για ανικανότητα στο  να ολοκληρώσει  την απογραφή των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθέσιμων χρηματικών μέσων του Δήμου

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας πρόκειται να μεταδώσει μετα τις 10.15' σήμερα το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, καθώς και τον σχολιασμό  ορισμένων αποφάσεων.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

ΝΕΑ πρόσωπα στος εξής αναμένεται να πάρουν την σκυτάλη στη Νέα Δημοκρατία από την περιοχή της Αλμωπίας .

(3)