Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ψηφίστηκε η τροπολογία που κατέθεσε η Θ. Τζάκρη για την «Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.»



 
 Επιτρέπει την μεταφορά των εργαζομένων  στον Δήμο Έδεσσας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΨΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



ΤΟ Δ.Σ. του Όλυμπου Αψάλου διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του Φίλιππα Βαμβακά ,

Αγώνες ποδοσφαίρου των Γυμνασίων Αλμωπίας – Αποτελέσματα




 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για την φετινή περίοδο 2015 οι Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου των Γυμνασίων της Αλμωπίας, που διοργάνωσε ο ΟΕΣΑ Πέλλας και διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Συνέντευξη Αλέξης Νείρος: οι Έλληνες αγαπάμε τα ελληνικά τραγούδια και ξέρουμε να διασκεδάζουμε…



ΕΡ: Ο Αλέξης Νείρος έχει στο βιογραφικό του αρκετά χρόνια στο τραγούδι και αρκετές επιτυχίες. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι με τίτλο "Ουράνιο τόξο", το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Αυτό το τραγούδι, συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο album; Ανήκει και αυτό στο Νίκο Τερζή;

Ολοκλήρωση της δράσης του Δήμου Σκύδρας για το βιβλίο.




Με την παρουσία και τη συμμετοχή φίλων του βιβλίου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, αργά το απόγευμα της Τρίτης 5/5/2015,   η κλήρωση βιβλίων μεταξύ όσων έλαβαν μέρος στη δράση  για την προαγωγή της φιλοαναγνωσίας.

Άψαλος-Γαλατάδες ζωντανά



                        
Παρακολουθείστε  στις 17.00 την εξέλιξη του αγώνα ΑΨΑΛΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ.  Για τους φίλους του ραδιοφώνου , συνεχής ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ  ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1



                     ΠΡΟΣΦΟΡΑ










Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL)




Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL), με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαδικτυακών Σεμιναρίων», ξεκίνησετη Τρίτη  (05-05-2015), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος, της Αστυνομικής Ακαδημίας, στο Πανόραμα Βέροιας.

Τους Βγήκε ξινή η πρωτομαγιά



 

Τάραξαν  τον κόσμο στη βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων

Το Κυνήγι στο Πιάτο της Πέλλας



Πέλλα της Γεύσης 2015



Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το Κτήμα Λίγας διοργανώνει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Πέλλα της Γεύσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο Κτήμα Λίγας (1ο χλμ. Γιαννιτσών-Αρχοντικού)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ



 


Η  λίμνη Βεγορίτιδα, έχοντας μόλις ξεπεράσει το, νομικά κατοχυρωμένο με ΦΕΚ, ελάχιστο όριο της στάθμης, που είναι το υψόμετρο 515,5μ από τη στάθμη της θάλασσας και με προοπτική αύξησης της στάθμης το πολύ μέχρι το τέλος Μαΐου, (οπότε και αρχίζουν οι αρδεύσεις) θα αρχίσει και πάλι τη  γνώριμη πτωτική πορεία.

Το Δασαρχείο Αριδαίας πενθεί.







Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι εχθές το μεσημέρι πέθανε ο Γεώργιος Σαϊτης,  υπάλληλος ΔΕ Τεχνικός, ετών 59.

(3)