Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Πρόγραμμα αγώνων ΕΠΣ Πέλλας



Κλειστός ο δρόμος Κερασιά -Χιονοδρομικό








Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αναπλάσεις και παιδικές χαρές στην Αριδαία


















Η υλοποίηση του έργου που αφορά  τη  βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στην Αριδαία αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τον Γιώργο Μπρέγκο απέκτησε ο Αλμωπός

Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Έδεσσα





ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Από την Παρασκευή 13-1-2017 οι προπονήσεις της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας.



 

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ενημερώνει πως η Ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου

Κλειστά και την Τρίτη όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας




Σύσκεψη με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Βέσκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Δευτέρας, ενώ παράλληλα υπήρξε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού  Γιώργο Χατζηγιαννίδη και τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ  Χρήστο Δόντσο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και εντοπίζονται κυρίως στην θέρμανση των σχολικών κτιρίων και στα δίκτυα ύδρευσης. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου  (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Κλειστό το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Εξαπλατάνου






                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΨΥΓΕΙΟ Ο Ν. ΠΕΛΛΑΣ



Εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα

η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας




Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

(3)