Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Εφιάλτες της ιστορίας «η Κύπρος είναι μακράν» (Καραμανλής)

Γράφει ο Ρηγίνος Μέσσιος

Κόντρα στην φθορά και στην επισκίαση του χρόνου, επιμένουμε να υπενθυμίζουμε τα
στραβά και τα ανάποδα αλλά και να τονίζουμε τα θετικά, σημάδι πως λειτουργεί ακόμα η
ελευθερία της Δημοκρατίας

Άγρια καταδιωξη από τη Δάφνη μέχρι το Μενίδι...

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες...

Άγρια καταδίωξη έλαβε χώρα νωρίτερα στην Αθήνα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και τη σύλληψη δύο εκ των τριών δραστών. Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν άρχισε η...

Συνελήφθη στο Καβούρι Ρώσος αρχιομαφιόζος...

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής μαφίας, που έφερε μάλιστα τον τίτλο του «Vor V Zakone», (Κλέφτης του Νόμου), καταζητούμενος από τις ισπανικές αρχές με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, για...
εγκληματική δράση, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία στο Καβούρι.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες και έρευνες που έκαναν το τελευταίο διάστημα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, σε έλεγχο πού έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα σπρέι πιπεριού και η θήκη πιστολιού, γι' αυτό και κρατήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο καταζητούμενος φέρεται ότι δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδώς ότι είναι Γεωργιανός επιδεικνύοντας μάλιστα και σχετικό διαβατήριο. Στη συνέχεια όμως, μετά από συνεργασία και ανταλλαγή στοιχείων των αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με τις ομόλογες ισπανικές και άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού, ο συλληφθείς ταυτοποιήθηκε ως ο διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, ο συλληφθείς καταζητείται από τις ισπανικές αρχές, για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της παράνομης κατοχής όπλων, της πλαστογραφίας, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Όπως εξακριβώθηκε τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στη Βάρκιζα και χρησιμοποιούσε διαφορετικά στοιχεία, είτε ως Ρώσος είτε ως Γεωργιανός, με ηλικία 36, 37, ή 39 ετών.

Από τον φάκελο του προκύπτει ότι ο συλληφθείς το 2004, λόγω της δράσης του, «στέφθηκε» Vor V Zakone, που θεωρείται από τους ιδιαίτερα τιμητικούς τίτλους του ρωσόφωνου οργανωμένου εγκλήματος. Για τη «στέψη» του είχαν συναινέσει δύο ηγετικά στελέχη της Ρωσικής μαφίας, οι οποίοι λίγα χρόνια αργότερα κατέλαβαν τις θέσεις του αρχηγού και του υπαρχηγού της οργάνωσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα κατά σειρά στους αρμόδιους Εισαγγελείς...

Γιατί εμποδίζουν τον φόρο τιμής στον Μανώλη Γλέζο;...


Επιστολή του διευθυντή Μ. Χατζηπέτρου στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς με την οποία ζητά να επικυρωθεί η -με ευρεία πλειοψηφία- απόφαση του σχολικού συμβουλίου και να δοθεί στο ΓΕΛ το όνομα του μεγάλου αγωνιστή.

Θετικός σε κορωνοϊό παίκτης των Σαρακηνών

Η Θύελλα Σαρακηνών έβγαλε ανακοίνωση ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ανακοίνωση σχετικά με τον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου –

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Καιρός

Ν
έο κύμα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας θα φέρει στην ελληνική επικράτεια το Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία Θάλεια, επηρεάζοντας σχεδόν το σύνολο της χώρας. Σήμερα Παρασκευή, αναμένεται...

Ο ΕΟΦ απαγορεύει τη διακίνηση γνωστού αντισηπτικού

αντισηπτικά απολύμανση κορονοϊός eurokinissiΤην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος «MISS SANDY ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 70ο 3 ΣΕ 1, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

(3)