Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η βουλευτής Θ. Τζάκρη καταγγέλλει τον νόμο του ΕΛΓΑ που ψήφισε και η ίδια


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Συγχαρητήρια στην Δέσποινα Ζαπουνίδου


 


 Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας θέλει να συγχαρεί την Δέσποινα Ζαπουνίδου για τη συμμετοχή και την τεράστια προσπάθεια της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, στο άθλημα των 20 χλμ. βάδην γυναικών.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ


 


Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας ετοιμάζει μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για τις 18 Αυγούστου 2012 στις 8.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο «πασά – τσαΐρ»,

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ


    
Η συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει καμία μέρα χαμένη, φορτώνει καθημερινά νέα βάρη στις πλάτες της εργατικής τάξης, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων

Μοισική βραδιά από τη Δόξα Μελισσίου



Κάλεσμα της Δόξας Μελισσίου την Πέμπτη 16 Αυγούστου το βράδυ για ποντιακό ξεφάντωμα στο Δημοτικό σχολείο στο κέντρο του Μελισσίου, με τους αδελφούς Ιωαννίδη και τον Ανέστη Παρχαρίδη που θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους.

«Να συνεχίσει το έργο Συντήρησης – Ανάδειξης του Αρχαιολογικού χώρου Πέλλας»





  «Να συνεχίσει το έργο Συντήρησης – Ανάδειξης του Αρχαιολογικού χώρου Πέλλας, Β’ φάση» ζητά ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τζαβάρα. 

«Γιορτές Λίμνης Βεγορίτιδας»

 

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας, διοργανώνει και σας προσκαλεί στις «Γιορτές Λίμνης Βεγορίτιδας»,

Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στην Αριδαία




Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας θα διοργανώσει συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα, την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

(3)