Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Γιάννης Σαπακόλης στη θέση του Γιώργου Γκλαβάκη στη ΔΗ.ΤΟ. Αλμωπίας


Την θέση του Γιώργου Γκλαβάκη που παραιτήθηκε από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αριδαίας κατέλαβε ο Γιάννης Σαπακόλης από το Πευκωτό ,ο οποίος είχε εκλεγεί αναπληρωματικός στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΚΑΤΑ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ


Το Ανώτατο  Ειδικό Δικαστήριο δημοσίευσε την απόφασή του και απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ιορδάνης Τζαμτζής κατά του αποτελέσματος της ανάδειξης των υποψηφίων Βουλευτών στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAEKWON DO Η ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ


    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περαμένο Σαββατοκύριακο το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON DO στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πολίχνης  Θεσσαλονίκης ¨Αλέξανδρος Νικολαϊδης¨.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ TAEKWON DOΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ

    Παρουσιάζοντας πολύ καλή τεχνική κατάρτιση προάχθηκαν με επιτυχία οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨Μ. Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών TAEKWON DO. Οι αθλητές εξετάστηκαν στην προβλεπόμενη εξεταστική ύλη της Ομοσπονδίας , σε βασικά σετ αποκρούσεων , στάσεων, τεχνικές ποδιών, πούμτσε ( ασκήσεις με φανταστικό αντίπαλο που καλλιεργούν την σωστή εκμάθηση της αυτοάμυνας) , τεχνικές αυτοάμυνας με γροθιές και αρπαγές , αγώνες και θεωρία.

Η Θ. ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ. «ΤΟ ΠΟΖΑΡ»


ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ανταλλάξει απόψεις και για τα πολιτιστικά δρώμενα είχε η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη  στο ΄Ανω Λουτράκι  κατά την διάρκεια του πανηγυριού του Αγίου Γεωργίου. Στη φωτογραφία με τα μέλη του ΔΣ  Πέτρο Σαμάνδη , Δημήτρη Πλέσκα (ΝΌΝΤΑ) και Πέτρο Κατήρη

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ και Αλμωπός αναμετρώνται το  Σάββατο στην Έδεσσα για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας,σε ένα παιχνίδι περισσότερο γοήτρου.Ο Αλμωπός είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα προκειμένου η ομάδα να μεταβεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ,αλλά δεν έγινε  αποδεκτό το αίτημα.

Πάγκαλος: «Απειλή για τη Δημοκρατία τα ανώνυμα blogs» .... Η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν

Ποια Δημοκρατία κινδυνεύει ρε Πάγκαλε, η Δημοκρατία του ΔΝΤ και της Τρόικας;
Η δημοκρατία του ΓΑΠ και του ξεπουλήματος της Εθνικής μας κυριαρχίας;
Η δημοκρατία των τραπεζών και τον τοκογλύφων;

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Να σηκώσει τα μανίκια από δω και πέρα η δημοτική αρχή Αλμωπίας και να προχωρήσει στο όποιο  έργο της,

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του υπό κατασκευή άξονα Άγρα-Φλώρινας μήκους 2,5 χλμ.


      
Παραδόθηκε στην κυκλοφορία, πριν από τις ημέρες των εορτών, τμήμα μήκους 2,5 χιλιομέτρων του κατασκευαζόμενου δρόμου του άξονα Άγρα-Φλώρινας.

Απαγόρευση της αλιείας στη Λίμνη Βεγορίτιδα


Με  κοινή Απόφαση των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που έχουν υπογραφεί από τους αντίστοιχους Αντιπεριφερειάρχες

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ο πρόεδρος κ. Νοσηκύρου Αλκιβιάδης και τα μέλη του ΔΣ σας καλούν στην ημερίδα ποδοσφαίρου που διοργανώνει ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ την Τετάρτη 27.4.2011 στο αμφιθέατρο της νομαρχίας στην Έδεσσα και ώρα 16.30 με σκοπό την επιμόρφωση προπονητών και την κατάρτιση των παραγόντων επί των νέων δεδομένων στο χώρο του ποδοσφαίρου , για την περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος στον νομό μας.
* Μετά το πέρας στους προπονητές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.....

To Σάββατο συνάντηση για θέματα στήριξης της απασχόλησης με πρωτοβουλία της Yφυπουργού Εσωτερικών Θ.Τζάκρη




Με πρωτοβουλία της Yφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα 10 το πρωϊ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (πρώην Νομαρχία) στην αίθουσα εκδηλώσεων ενημερωτική συνάντηση για προγράμματα στήριξης της απασχόλησης.

Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη υδρονομέων

         

Μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου είναι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη υδρονομέων στον Δήμο Αλμωπίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ


ΤΟΝ  Αγιο Γεώργιο πανηγύρισαν τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα στην Σωσάνδρα .

(3)